Aktuelno iz kulture

Odložen koncert čuvenog Andrea Rijua u Štark Areni za narednu godinu

Komentari

Autor: Tanjug

05/10/2021

-

13:04

Odložen koncert čuvenog Andrea Rijua u Štark Areni za narednu godinu
AP/John Marshall JME - Copyright AP/John Marshall JME

veličina teksta

Aa Aa

Spektakl koncert čuvenog holandskog violiniste i dirigenta Andrea Rijua i "Johann Strauss Orchestra", zakazan za 10. novembar u Štark Areni, odložen je ipak za sledeću godinu zbog trenutne epidemiološke situacije i propisa koji se odnose na suzbijanje virusa Kovid-19, saopštila je Štark Arena.

Novi datum koncerta je 24. novembar 2022. Kupljene ulaznice važe i za ovaj datum, ali je moguće podneti i zahtev za povraćaj novca do 15. novembra.

"Dragi moji obožavaoci u Srbiji, toliko sam se radovao kao i vi, što ću se ponovo vratiti na scenu i pružiti vam sjajno veče prepuno muzike, romantičnog plesa, smeha i pevanja, koje propuštamo u sada već dugom periodu. Nažalost, to za nas još uvek nije moguće. Ali, videćemo se u novembru 2022. godine! Puno ljubavi iz Mastrihta, i puno vam hvala na lojalnosti i strpljenju", izjavio je Riju u video-poruci, što je učinio i 2020, kada je, takođe, koncert bio odložen.

Čuveni muzičar je imao trijumfalno prvo gostovanje u Srbiji na sceni Štark Arene u maju 2019. godine, kada je publici bilo 20.000 ljudi.

Andre Riju i orkestar koji broji čak 60 članova, njegovi solisti, hor, tehničari i cela ekipa želeli su da se ponovo vrate na scenu nakon 18 meseci nemogućnosti nastupanja.

Nakon tog ogromnog uspeha, muzičar je zakazao i novi nastup u Srbiji, za novembar 2020, ali je zbog koronavirusa on morao biti pomeren na 2021, a sada i na 2022. godinu.

 

"Ipak, veoma nepovoljna situacija sa pandemijom u zemlji i ograničenjem javnih okupljanja ove godine to čine nemogućim, a sigurnost publike i velike porodice Andrea Rijua, je najveći prioritet", navodi se u saopštenju.

"Kupljene ulaznice važe za novi datum 24. novembar 2022. godine i nije ih potrebno menjati. Ukoliko novi datum ne odgovara, podnosi se zahtev za povraćaj novca na mail office@tickets.rs. Rok za podnošenje zahteva je od 15. oktobra do 15. novembra.Nakon navedenog termina, zahtevi za povraćaj novca neće biti prihvaćeni i smatraće se da su kupci prihvatili novi termin koncerta", stoji u saopštenju direkcije Štark Arene.

Komentari (0)

Kultura