Aktuelno iz kulture

Počinje emitovanje serije "Složna braća-The Next Đeneration": Ista kafana 26 godina kasnije

Komentari

Autor: Euronews Srbija

03/01/2022

-

13:41

Počinje emitovanje serije "Složna braća-The Next Đeneration": Ista kafana 26 godina kasnije
Počinje emitovanje serije "Složna braća-The Next Đeneration": Ista kafana 26 godina kasnije - Copyright Marjan Apostolović

veličina teksta

Aa Aa

Nova sezona čuvene humorističke serije "Složna Braća-The Next Đeneration", snimljene u produkciji kompanije Telekom Srbija i ETM Produkcije, počeće sa emitovanjem u utorak, 4. januara, na kanalu Superstar u 21h.

Druga sezona serije nam posle 26 godina donosi 12 novih epizoda koje se nadovezuju na kultnu satiričnu seriju iz devedesetih, sa novim ali i starim likovima čije ćemo međusobne odnose i raznolike i ponekad groteskne situacije gledati svakog dana od ponedeljka do četvrtka na Superstar kanalu.

Samo četiri dana kasnije, od 8. januara, bićemo u prilici da karakterističan humor pripadnika bivših republika nekadašnje zajedničke države gledamo na Prvoj TV i to subotom i nedeljom od 20 časova.

"Izuzetno sam uzbuđen jer znam da je početak emitovanja serije 'Složna Braća-The Next Đeneration' jedna nova avantura, a ja pre svake nove avanture imam neku vrstu treme", izjavio je autor serije, scenarista dr Nele Karajlić. 

"Međutim, duboko sam uveren da će publika primiti nove junake na isti onaj način na koji je primila i stare, jer i jedni i drugi nose istu vrstu šarma. Nadam se da će se ova nova sezona serije koja sutra počinje, gledati sa istim entuzijazmom i za 30 godina, baš kao što se sa tim istim entuzijazmom gledao i onaj serijal koji smo snimili pre skoro četvrtine veka", dodao je on.

ETM produkcija / Ana Apostolović

 

Novu sezonu serije "Složna Braća - The next Đeneration" čini impozantna glumačka ekipa iz čitavog regiona, predvođena Natašom Ninković, Markom Gverom, Andrijom Kuzmanovićem, Nikolom Pejakovićem, Radoslavom Milenkovićem, Ljubišom Savanovićem, Milanom Kovačevićem, Amarom Ćorovićem, Majom Čampar, Sergejem Trifunovićem, Zoranom Cvijanovićem, Nenadom Okanovićem, Darkom Ostojićem, Mimom Karadžićem i drugima.

Kreator i scenarista serije i ovaj put je Dr Nele Karajlić uz Srđana Jankovića, a režiju potpisuje Milorad Milinković.

Preporuka za vas

Odabrano 12 najboljih obrada naslovne numere "Složne braće", bendovi snimili spotove za odjavne špice nastavka ove kultne serije
Snimanje "Složne braće - The Nekst Đeneration": Tehnologija je uznapredovala, ali su neki odnosi i mentalitet ostali isti, poručuje Karajlić

Komentari (0)

Kultura