Aktuelno iz kulture

Vraća se "Futurama": Nastavak popularne animirane serije uskoro na striming servisu Hulu

Komentari

Autor: Variety

11/02/2022

-

09:03

Vraća se "Futurama": Nastavak popularne animirane serije uskoro na striming servisu Hulu
Vraća se "Futurama": Nastavak popularne animirane serije uskoro na striming servisu Hulu - Copyright Printscreen YouTube/fly high

veličina teksta

Aa Aa

Popularna animirana serija "Futurama" konačno dobija svoj nastavak na striming servisu Hulu.

Variety saznaje da je poručeno dvadeset novih epizoda satirične serije na kojima će raditi originalni tvorci Dejvid Koen i Met Grejning.

U seriji će glasove pozajmljivati Bili Vest, Kejti Sagal, Tres Meknil i mnogi drugi glumci koji su učestvovali i u originalnoj "Futurami", ali za sada nema potvrde za povratak Džona Dimađa, koji je pozajmljivao glas robotu Benderu.

Snimanje će početi u februaru, a epizode bi mogle da postanu dostupne od sledeće godine.

"Oduševljen sam što smo dobii još jednu šansu da razmišljamo o budućnosti... ili zaista bilo čemu drugom osim sadašnjosti", rekao je Koen za Variety.

"Čast je najaviti pobednički povratak 'Futurame', još jednom pre nego što nas ponovo odjednom otkažu", našalio se Grejning.

"Futurama" prati život Filipa Fraja (Bili Vest), 25-godišnjeg dostavljača pice koji se slučajno zamrzne 31. decembra 1999. i probudi 1.000 godina kasnije.

On započinje novi život sa prijateljima Lilom (Sagal) surovom, ali dobrodušnom jednookom mutantkinjom i Benderom, robotom koji preterano pije, puši i krade.

Nakon što su prve četiri sezone emitovane na Foks mreži, serija je novi život započela na Komedi Central 2008. godine, gde je dobila još dve.

Osvojila je šest Emi nagrada, uključujući dve za najbolji animirani program, a stekla je veliki broj obožavalaca i status kultne.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura