Aktuelno iz kulture

Sten, Kajl, Kartmen i Keni ponovo na malim ekranima: Konačno stiže 25. sezona serije "Saut Park"

Komentari

Autor: Variety

16/01/2022

-

16:59

Sten, Kajl, Kartmen i Keni ponovo na malim ekranima: Konačno stiže 25. sezona serije "Saut Park"
Sten, Kajl, Kartmen i Keni ponovo na malim ekranima: Konačno stiže 25. sezona serije "Saut Park" - Copyright Printscreen YouTube/South Park Studios

veličina teksta

Aa Aa

Animirana satirična serija "Saut Park" dobija svoj 25. nastavak na Comedy Central, čija će prva epizoda biti prikazana 2. februara.

Serija, čiju su 24. sezonu činila dva specijala emitovana u septembru 2020. i martu 2021, poslednji put je imala kompletnu sezonu 2019. godine, a poslednjih meseci, kreativni tim napravio je dva filma na temu "Saut Parka" za platformu Paramount Plus.

Nova sezona zasad ima šest novih epizoda, koje će biti dostupne i na sajtu SouthPark.cc.com.

Inače, prošle godine je TV Entertejnment studio potpisao ugovor sa tvorcima serije "Sout Park" Trejem Parkerom i Metom Stounom, vredan 900 miliona dolara, koji podrazumeva snimanje ukupno 14 novih filmova za Paramaunt o čuvenoj animiranoj četvorki iz Kolorada, kao i šest novih sezona serije.

Pored toga, kompanija radi sa Parkerom i Stounom na novom originalnom sadržaju.

U planu je da se godišnje objavljuje po dva filma ekskluzivno za Paramaunt plus, iako su sve dosadašnje epizode mogle da se nađu na HBO Maks. 

Prva dva filma - "South Park: Post Covid" i "South Park: Post Covid: Covid Returns" - već su objavljena tokom prošle godine.

Uprkos pandemiji, kreativni duo koji stoji iza satirične serije, uspeo je da 2020. godine snimi jednočasovne specijale, koji su u potpunosti producirani u kućnim uslovima.

Animirana serija "Saut Park" premijerno je prikazana 1997. godine i bavi se životima četvorice dečaka - Stena Marša, Kajla Broflovskog, Erika Kartmana i Kenija Mekormika - u Saut Parku u Koloradu. 

Poznata je po "političkoj nekorektnosti", oštrom rečniku i mračnom humoru koji preispituje širok dijapazon aktuelnih tema, ali i problema savremenih ljudi.

Do sada je objavljeno preko 300 epizoda i brojni specijali.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu