Reflektor

Stiže još jedan "Saut Park" film: Objavljen trejler za nastavak specijala "Post Covid"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

12/12/2021

-

08:04

Stiže još jedan "Saut Park" film: Objavljen trejler za nastavak specijala "Post Covid"
Stiže još jedan "Saut Park" film: Objavljen trejler za nastavak specijala "Post Covid" - Copyright Prinskrin/Youtube/South Park Studios

veličina teksta

Aa Aa

Nedugo od objavljivanja novog "Saut Park" tv filma, najavljen je i drugi, pod nazivom "South Park: Post Covid: Covid Returns", koji će se na Paramount+ platformi naći 16. decembra.

Zvaničan opis nastavka glasi: "Kad bi samo Sten, Kajl i Kartmen zajedno radili, mogli bi da se vrate kroz vreme, pobrinu da se kovid nikad ne dogodi i spasu Kenijev život. U 'South Park: Post Covid: Covid Returns' putovanje u prošlost deluje kao jednostavan odgovor, sve dok ne sretnu Viktora Haosa".

To je drugi u seriji od 14 TV filmova koje su najavili kreatori ovog programa, Trej Parker i Met Stoun, nakon sklapanja 900 miliona dolara vrednog ugovora sa ViacomCBS do 2027. godine.

U prvom filmu, videli smo Stena, Kajla i Kartmena kao već odrasle ljude, četrdeset godina u budućnosti, koji su se u međuvremenu udaljili. U Saut Parku ih ponovo okuplja misteriozna smrt njihovog druga Kenija, u kojoj se možda krije i uzrok pandemije kovida.

Kako su Parker i Stoun objasnili u oktobarskom intervjuu za Hollywood Reporter, žele da se njihovi novi specijali razlikuju od onih koje su radili za Comedy Central tokom pandemije.

"Pokušaćemo da učinimo ono što je na Paramount + drugačijim od svega ostalog, tako da imamo u vidu da pravimo po dva tv filma svake godine. Biće veliki, ali ne u bioskopskim razmerama", rekao je Stoun.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura