Aktuelno iz kulture

Tvorci "Saut Parka" potpisali ugovor vredan 900 miliona dolara: U planu je još šest sezona i 14 filmova

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

06/08/2021

-

21:23

Tvorci "Saut Parka" potpisali ugovor vredan 900 miliona dolara: U planu je još šest sezona i 14 filmova
Tvorci "Saut Parka" potpisali ugovor vredan 900 miliona dolara: U planu je još šest sezona i 14 filmova - Copyright Printscreen YouTube/South Park Studios

veličina teksta

Aa Aa

MTV Entertejnment studios potpisali su ugovor sa tvorcima serije "Sout Park" Trejem Parkerom i Metom Stounom, vredan 900 miliona dolara, koji podrazumeva snimanje ukupno 14 novih filmova za Paramaunt o čuvenoj animiranoj četvorki iz Kolorada, kao i šest novih sezona serije.

Pored toga, kompanija radi sa Parkerom i Stounom na novom originalnom sadržaju.

U planu je da se godišnje objavljuje po dva filma ekskluzivno za Paramaunt plus, iako su sve dosadašnje epizode mogle da se nađu na HBO Maks. 

Prema neimenovanim izvorima Holivud Reportera, Parker i Stoun planiraju da prva dva filma budu jedna priča podeljena na dva dela.

Uprkos pandemiji, kreativni duo koji stoji iza satirične serije, uspeo je prošle godine da snimi jednočasovne specijale, koji su u potpunosti producirani u kućnim uslovima.

Oni su nedavno najavili da planiraju da kupe "Kasa Bonita" restoran u Lejkvudu, koji je bio deo jedne od epizoda serije. 

 

Animirana serija "Saut Park" premijerno je prikazana 1997. godine i bavi se životima četvorice dečaka - Stena Marša, Kajla Broflovskog, Erika Kartmana i Kenija Mekormika - u Saut Parku u Koloradu. 

Poznata je po "političkoj nekorektnosti", oštrom rečniku i mračnom humoru koji preispituje širok dijapazon aktuelnih tema, ali i problema savremenih ljudi.

Do sada je objavljeno preko 300 epizoda, kao i jedan film iz 1999. godine.

Poslednjih meseci u industriji zabave potpisani su na milijarde dolara vredni ugovori koji bi trebalo da osiguraju opstanak popularnog sadržaja. 

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura