Aktuelno iz kulture

Autori Saut Parka hoće da kupe "Casa Bonita", restoran iz serije

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

04/08/2021

-

22:54

Autori Saut Parka hoće da kupe "Casa Bonita", restoran iz serije
South Park - Copyright AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Trej Parker i Met Stoun, autori Saut Parka, pokušavaju da postanu novi vlasnici "Casa Bonita", omiljenog restorana u Koloradu (mesto Lakewood) koji je predstavljen i u ovoj hit seriji.

"Kada smo čuli da će zatvoriti restoran Casa Bonita, odmah smo se složili da ga kupimo. Činimo sve da postanemo novi vlasnici. Osećamo kao da je ovo mesto zanemareno i pre početka pandemije", otkrio je Parker za Hollywood Reporter, dodajući da će najvećim uspehom u životu smatrati ukoliko postignu cilj.

Čuveni meksički restoran postoji od 1974. godine i trenutno je u vlasništvu "Summit Family Restaurants". Vlasnici su u aprilu podneli zahtev za bankrot, tako da je sad sve u nadležnosti pravnih službi, od kojih i zavisi kojom brzinom će se postići dogovor da bi kreatori "Saut Parka" postali novi vlasnici.

"Pokušavamo da kupimo restoran, jer želimo da ispravimo stvari i učinimo to mesto neverovatnim", dodao je Parker.

Prinskrin/Youtube/hoohoohoblin

 

Pećina i vodopad samo su neke od atrakcija ovog mesta, a potencijalni novi vlasnici kažu da će sigurno uneti određene izmene. Pre svega, učiniće da ponude nešto drugačiji meni.

Parkeru i Stounu "Casa Bonita" bila je omiljena lokacija u detinjstvu, koja je nekoliko puta poslužila i kao scenografija u "Saut Parku". Restoran je čak bio u fokusu epizode iz 2003. godine, a "Casa Bonita" je predstavljena i u video igrici "South Park: The Fractured but Whole".

"Casa Bonita" zatvorena je od 2020. godine, zbog pandemije, a procenjuje se da bi otvaranje moglo uslediti vrlo brzo nakon određenih intervencija. Međutim, i dalje je sve pod znakom pitanja dok se pravno ne regulišu stvari.

Komentari (0)

Kultura