Aktuelno iz kulture

Lovefest otkriva nove izvođače: U Vrnjačku Banju stižu legende elektronske scene

Komentari

Autor: Promo

27/06/2022

-

11:58

Lovefest otkriva nove izvođače: U Vrnjačku Banju stižu legende elektronske scene
Lovefest promo - Copyright Lovefest promo

veličina teksta

Aa Aa

Do novog izdanja Lovefesta ostalo je tek nešto više od mesec dana, a fanovi festivala će u ponedeljak konačno saznati i ko nam dolazi na Live Stage. Imena izvođača, koji ove godine nastupaju na Live bini biće objavljena danas, 27. juna tačno u 15h na svim društvenim mrežama festivala, kao i na lovefest.rs.

Lovefest Promo

 

Prema rečima organizatora, ovogodišnje izdanje Jelen Lovefesta, pod sloganom Refresh biće najveće i najbolje u istoriji festivala do sada. Od 4. do 6. avgusta u Vrnjačku Banju stižu legende svetske elektronske scene među kojima su Marco Carola, Joseph Capriati, Jamie Jones, Kolsh, Rodhad, Folamour, Danny Tenaglia, i više od 100 izvođača.

Lovefest Promo

 

Ova godina je posebna i po tome što će festival proslaviti 15 godina kreiranja najkvalitetnije zabave, kao i brojnih pratećih programa i projekata i time obeležiti veliki jubilej.

Akcija 3+1 gotovo rasprodata

Ulaznice za novo izdanje Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa. Akcija u okviru koje je za tri kupljene ulaznice četvrta besplatna biće dostupna do isteka zaliha, a čitav kontingent je gotovo rasprodat.

Komentari (0)

Kultura