Aktuelno iz kulture

Kameron Dijaz izlazi iz penzije: Snima Netfliksov film sa Džejmijem Foksom

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

30/06/2022

-

16:24

Kameron Dijaz izlazi iz penzije: Snima Netfliksov film sa Džejmijem Foksom
Kameron Dijaz izlazi iz penzije: Snima Netfliksov film sa Džejmijem Foksom - Copyright AP/Dan Steinberg

veličina teksta

Aa Aa

Kameron Dijaz je posle osam godina pauze prihvatila ulogu u novom Netfliksovom filmu "Back in Action" sa Džejmijem Foksom. 

Glumica, koju smo poslednji put videli u rimejku filma "Eni" 2014. godine, zaigraće u filmu Seta Gordona, čiji scenario potpisuje Brendan O'Brajan, ali još nije poznat ni njegov naziv, ni fabula.

Vest o povratku holivudske zvezde najavio je Džejmi Foks na Tviteru, podelivši audio snimak telefonskog razgovora sa Dijaz, u koji se uključio čak i čuveni igrač američkog fudbala Tom Brejdi.

Dijaz je očigledno imala tremu zbog povratak pod svetla reflektora, budući da je Foksu rekla da ne zna šta da radi.

"Uzbuđena sam, ali ne znam kako da uradim ovo", kaže Kameron u razgovoru, posle čega Foks poziva Brejdija da im se priključi.

"Pričao sam sa Džejmijem i on kaže da ti je potrebno nekoliko saveta kako da se odpenzionišeš. Ja sam u tome relativno uspešan", našalio se sportista, koji je početkom ove godine objavio da će okončati svoju karijeru, ali se predomislio već posle 40 dana i priključio klubu Tampa Bay Buccaneers.

 

 

Dijaz je ranije potvrdila na Instagramu da se vraća filmu i da je uzbuđena zbog onog što je očekuje.

Jedna od najplaćenijih glumica devedesetih i početka dvehiljaditih, Dijaz se proslavila ulogom u filmu "Maska" iz 1994. sa Džimom Kerijem u glavnoj ulzoi. 

Kasnije je igrala u nizu romantičnih komedija, kao što su "Svadba mog najboljeg druga", "Svi su ludi za Meri", "Čarlijevi anđeli" i "Šrek".

Objavila je da se penzioniše 2018. godine i od tada nije snimila nijedan film.

Komentari (0)

Kultura