Poznati

Lusi Lu: Bil Marej mi je uputio niz uvreda, a ja nisam htela da sedim i ćutim

Komentari

Autor: Independent

29/07/2021

-

11:29

Lusi Lu: Bil Marej mi je uputio niz uvreda, a ja nisam htela da sedim i ćutim
Lusi Lu: Bil Marej mi je uputio niz uvreda, a ja nisam htela da sedim i ćutim - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Lusi Lu osvrnula se na navodni sukob sa Bilom Marejem na snimanju filma "Čarlijevi anđeli" iz 2000. godine.

Ona je za podkast Los Anđeles tajmsa "Asian Enough" ispričala da "neće ulaziti u detalje", ali da se u jednom trenutku suprotstavila Mareju.

Lu kaže da joj je kolega uputio "niz uvreda" i samo "nastavljao i nastavljao". 

"Bilo je to ponašanje bez osnova, ničim izazvano i nepravedno. Neke reči koje je upotrebio bile su neprihvatljive i za njih nema izgovora. Nisam želela da samo sedim i trpim. Tako da se jesam zauzela za sebe i ne žalim zbog toga. Ma koliko se nisko nalazite u hijerarhiji ili bez obzira na to odakle potičete, nema razloga da unižavate druge ljude. I ja tada nisam želela da ćutim niti je trebalo", rekla je Lu.

Prema ranijim izveštajima, Marej se "glasno žalio" na njenu "glumačku tehniku" tokom snimanja i čak zaustavio scenu, pokazavši na Dru Barimor, Kameron Dijaz i Liu i rekao: "Razumem zašto ste ovde i da imate talenta, ali šta ovo dođavola radite? Vi ne znate da glumite!", rekao je navodno Marej, piše Independent, uz podsećanje da se glumac nije pojavio u nastavku "Čarlijevih anđela". 

U pomenutom intervjuu, Lu je istakala da uprkos sukobu sa snimanja "Anđela", nema ništa protiv Mareja i da su se ponovo videli u emisiji "Saturday Night Live".

"Prišao mi je i bio je sasvim fin. Ali ja neću sedeti dok me neko napada", zaključila je ona.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin