Aktuelno iz kulture

Popularna serija dobila "pojačanje": Počelo snimanje druge sezone "Kalkanskih krugova"

Komentari

Autor: filmitv.com

08/08/2022

-

13:06

Popularna serija dobila "pojačanje": Počelo snimanje druge sezone "Kalkanskih krugova"
Popularna serija dobila "pojačanje": Počelo snimanje druge sezone "Kalkanskih krugova" - Copyright Printscreen YouTube/SUPERSTAR TV

veličina teksta

Aa Aa

Počelo je snimanje dugoočekivane druge sezone "Kalkanskih krugova", jedne od najpopularnijih domaćih serija prošle godine. Prva klapa je pala početkom ovog meseca.

To je na svojim društvenim mrežama potvrdila i glumica Ana Sakić koja je novo pojačanje u drugom delu priče o baba Gubi, Zabranu i isprepletanoj prošlosti dve najveće porodice sela Gubin Do.

U kom pravcu će se pravcu razvijati priča u produkciji Firefly-a i Telekoma Srbije, prema scenariju Đorđa Milosavljevića za sada nije poznato, piše portal filmitv.com.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sakic (@anasakic)

 

"Kalkanski krugovi" bili su prva srpska serija koja je na male ekrane donela misterioznu dramu sa elementima horora. Nesvakidašnja i zagonetna do samog kraja, serija je privukla veliku pažnju publike, zbog čega je ubrzo posle emitovanja poslednje epizode obnovljena za drugu sezonu.

Reditelj Milan Karadžić izjavio je početkom godine da je kreator i scenarista Milosavljević završio pisanje scenarija za drugi ciklus, te da je samo pitanje vremena kada će početi snimanje.

U nastavku serije gledaćemo sve glavne junake iz prethodne sezone, među kojima su Žarko Laušević, Vojin Ćetković, Nataša Ninković i Ivana Zečević, čiji likovi nose glavnu radnju, a njima će se pridružiti i nova glumačka imena. Među njima je i Vesna Trivalić, koja će tumačiti lik Magdalene.

Radnja serije "Kalkanski krugovi" bavi se odnosima između dve važne porodice u selu Gubin Do. Istorija sukoba dve familije seže sve do početka 20. veka, ali ovo mesto krije stravičnu tajnu čuvanu decenijama. Priča nas vodi kroz flešbekove na početak prošlog veka u trenutak koji će se pokazati kao ključan za razrešenje nekih važnih stvari u životima likova.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura