Aktuelno iz kulture

Premijere serija "Bunar" i "Šetnja sa lavom" ove jeseni

Komentari

Autor: Tanjug

05/10/2022

-

22:01

Premijere serija "Bunar" i "Šetnja sa lavom" ove jeseni
Jasmina Lakobrija - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

veličina teksta

Aa Aa

Premijere novih serija "Bunar" i "Šetnja sa lavom" mogu se očekivati ove jeseni na televiziji Superstar, a početkom sledeće godine serije "Pad", izjavila je direktorka produkcije Telekoma Srbije Jasmina Lakobrija.

Nakon učešća na tribini "Regionalni ekran" na Festivalu Drama i serija (FEDIS) u Domu omladine Beograda, Lakobrija je rekla Tanjugu da se sledeće godine mogu očekivati i nove sezone "voljenih i uspešnih" serija "Beležnica profesora Miškovića" i "Dug moru".

Prema njenim rečima, "Bunar" je drama kreatora, koscenariste i koreditelja Igora Ðorđevića koja govori o profesoru koji se nakon jednog skandala vraća u rodno selo.

Milan Marić igra glavnu ulogu u "Padu", snimljenom po motivima knjige "Godina prođe dan nikada" (2011) u kojoj glumac Žarko Laušević opisuje suđenje i robovanje nakon ubistva dvojice mladića 1993. godine.

Tanjug/Vladimir Sporčić

 

U produkciji Telekoma Srbije trenutno se snima nastavak serije "Tajkun" sa Draganom Bjelogrlićem u glavnoj ulozi, druga sezona "Kalkanskih krugova" je pri kraju, a u fazi snimanja je i druga sezona "Južnog vetra", rekla je Lakobrija.

Prema njenim rečima, kriminalistička serija "Nemirni" reditelja Darka Nikolića je u postprodukciji, a krenulo je snimanje "Posete".

Lakobrija je najavila i da je u saradnji sa produkcijskom kućom Fajerflaj u pripremnoj fazi serija "Frust", čija će radnja biti najvećim delom u Sarajevu, a reditelj je Danis Tanović.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura