Aktuelno iz kulture

Policija upozorila ljubitelje "Mer iz Istauna": Ne maltretirajte vlasnike kuća u kojima je serija snimana

Komentari

Autor: CNN

28/06/2021

-

23:03

Policija upozorila ljubitelje "Mer iz Istauna": Ne maltretirajte vlasnike kuća u kojima je serija snimana
Policija upozorila ljubitelje "Mer iz Istauna": Ne maltretirajte vlasnike kuća u kojima je serija snimana - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Policija okruga Delaver u Pensilvaniji upozorava ljubitelje serije "Mare of Easttown" ("Mer iz Istauna") da prestanu da dolaze na mesta na kojima je serija snimana.

"Da, lepo je što su najveći deo snimali u našem mestu. Da, fino je što je Kejt Vinslet 'živela u Valingfordu', ali ne, nije u redu da obilazite kuće u kojima je serija snimana, upadate na tuđi posed i maltretirate vlasnike i njihovu decu celog dana i noći", napisali su predstavnici Policijske stanice Providens na svojoj Fejsbuk stranici.

"Mer iz Istauna" je jedna od najpopularnijih mini serija u poslednjih nekoliko meseci. Glavna junakinja Mer Šian (Kejt Vinslet) živi u kući u Valingfordu, a vlasnici tog imanja požalili su se televizijskoj mreži CNN da ne mogu da žive od posetilaca.

"Jedan je kasno noću virio kroz prozor", rekla je vlasnica.

Policija je sada najavila da će pozornici patrolirati u tom kraju i "adekvatno reagovati" protiv ljudi koji upadaju drugima na posed, blokiraju saobraćaj ili remete javni red i mir.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura