Aktuelno iz kulture

Soderberg razmišlja da snimi i četvrti nastavak čuvenog filma "Igraj svoju igru"

Komentari

Autor: Entertainment Weekly

30/06/2021

-

22:19

Soderberg razmišlja da snimi i četvrti nastavak čuvenog filma "Igraj svoju igru"
Soderberg razmišlja da snimi i četvrti nastavak čuvenog filma "Igraj svoju igru" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Ove godine se obeležava dvadeseta godišnjica filma "Igraj svoju igru" (na engleskom "Ocean's Eleven"), a reditelj izgleda ne isključuje mogućnost da napravi i četvrti nastavak čuvenog ostvarenja.

Stiven Soderberg okupio je fantastične glumce u tri dosadašnja filma o Oušenovoj ekipi među kojima su Džordž Kluni, Bred Pit, Met Dejmon, Endi Garsija i Don Čidl, a Čidl koji je do sada šest puta imao priliku da sarađuje sa Soderbergom, izjavio je za Entertejnment vikli da je reditelj pominjao ideju da snimi još jedan nastavak.

"Razgovarali smo o tome, a onda je Berni Mak umro. Onda smo vrlo brzo odustali", prisetio se Čidl koji je igrao stručnjaka za eksplozive Bašera. 

"Ali upravo sam radio film sa Stivenom i on je rekao: 'Mislim da postoji način da to uradimo ponovo. Razmišljam o tome'. I nije rekao ništa više od toga. Ali ne znam, ne znam ko bi bio u tom filmu. Pretpostavljam da bi bila glavna ekipa. To bi bilo interesantno", rekao je Čidl.

"Glavna ekipa" uključuje još i Kejsija Afleka, Skota Kana, Edija Džejmisona, Šaobo Čina i Eliota Golda.

Čin i Gold reprizirali su svoje uloge u spinofu "Ocean's 8" u kom su igrale još i Sandra Bulok, Kejt Blančet, Rijana i En Hatavej.

Čedla ćemo uskoro moći da gledamo u "Space Jam: A New Legacy", koji će premijerno biti prikazan 16. jula.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Kultura