Aktuelno iz kulture

Meredit Grej konačno napušta bolnicu: Elen Pompeo se u novom trejleru oprašta od serije "Uvod u anatomiju"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

17/01/2023

-

11:30

Meredit Grej konačno napušta bolnicu: Elen Pompeo se u novom trejleru oprašta od serije "Uvod u anatomiju"
Uvod u anatomiju - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Trejler za devetnaestu sezonu serije "Uvod u anatomiju" otkrio je više detalja o odlasku Meredit Grej, koju je od samog početka igrala Elen Pompeo.

Jedna od najdugovečnijih aktuelnih serija nastavlja dalje bez lekarke, koja napušta Sijetl, a prijatelji i kolege joj priređuju oproštajnu zabavu. 

"Ponekad je promena dobra, ponekad je promena sve. Znate, verovatno ću se vratiti naredne nedelje", rekla je Meredit u svojoj poslednjoj epizodi.

Inače, Pompeo je ranije u objavi na Instagramu otkrila da će se njen lik još nekoliko puta pojaviti u ovoj sezoni koja počinje sa emitovanjem 23. februara na ABC kanalu.

Glumica je ranije izjavila da je prema njenom mišljenju vreme da se serija okonča.

Ona je u nedavnom intervjuu za Insajder ispričala je da nju zanimaju kreativne mogućnosti serije, dok se drugi više bave njenim komercijalnim uspehom.

"Pokušavam da uverim sve ostale da bi trebalo da se završi. Osećam se kao naivčina koji stalno ponavlja: 'Ali kakva će priča biti, kakvu priču pokušavamo da ispričamo?' A svi ostali kažu: 'Koga briga, Elen? Pravi zilion dolara'", ispričala je Pompeo.

Ona je slično izjavila i 2018. u jednom intervjuu.
"Osećam da smo ispričali skoro sve što smo imali. Vreme je da nešto promenim", rekla je tada. 

Zbog toga su mnogi pretpostavljali da će 17. sezona biti i poslednja, ali jak rejting je uverio produkciju da gledaocima i dalje nije dosadila.

Komentari (0)

Kultura