Aktuelno iz kulture

Bogati pas, dobrodušni duh i prva italijanska advokatica na Netfliksu: Novi filmovi i serije u najkraćem mesecu u godini

Komentari

Autor: Staša Rosić

01/02/2023

-

10:11

Bogati pas, dobrodušni duh i prva italijanska advokatica na Netfliksu: Novi filmovi i serije u najkraćem mesecu u godini
Bogati pas, dobrodušni duh i prva italijanska advokatica na Netfliksu: Novi filmovi i serije u najkraćem mesecu u godini - Copyright Prinskrin/Youtube/Netflix

veličina teksta

Aa Aa

Sudeći po najavama za februar 2023. godine, Netfliks je uspeo da najkraći mesec u godini ispuni nizom novih filmova i serija. 

Ljubitelje serije "You" obradovaće vest da će prvi deo četvrte sezone biti dostupan od 9. februara, dok će drugi biti objavljen u martu. U popularnoj seriji pratićemo serijskog ubicu Džoa koji se preseljava u London i započinje novi život kao profesor.

Vraća se i francuska serija "Ganglands", koja je dobila drugu sezonu, ali stiže i niz novih originalnih Netfliksovih sadržaja.

Predstavljamo vam nekoliko najzanimljivijih:

"Gunther’s Millions" (1. februar)

Mini serija "Gunther’s Millions" vodi nas u svet navodno najbogatijeg psa na svetu, koji živi u 29 miliona dolara vrednoj vili i naslednik je višemilionskog bogatstva nemačke grofice Karlote Libenštajn.

Međutim, pas bogataš čak nije ni najneobičniji deo ove bizarne priče, budući da je Gunter okružen velikom svitom koja i sama uživa u luksuzu i ludom provodu.

Serija od četiri epizode istražuje njihov neobični suživot.

"True Spirit" (3. februar)

Kada je mlada jedriličarka Džesika Votson rešila da postane najmlađa osoba koja je sama oplovila svet bez ičije pomoći, mnogi su očekivali njen neuspeh.

Međutim, uz podršku trenera i mentora Bena Brajanta i svojih roditelja, ona je za 210 dana oplovila planetu. 

Netfliks je o njoj snimio film, u kom između ostalih igraju Tegan Kroft i Ana Pakin.

"Infiesto" (3. februar)

Istog dana na Netfliksu će se naći i novi španski triler "Infiesto".

Dvoje detektiva pokušava da otkrije šta se dogodilo sa ženom, koja je pronađena u teškom stanju, nakon što su mesecima verovali da je mrtva. Niz čudnih okolnosti navodi ih na ideju da su posredi mračne sile.

"Your Place or Mine (10. februar)

Romantične komedije su se u prethodnoj godini vratile na velika vrata, a tako će po svemu sudeći biti i u 2023. 

Na Netfliksu nas u susret Danu zaljubljenih očekuje ljubavna priča sa Aštonom Kučerom i Ris Viderspun u glavnim ulogama. 

"The Law According to Lidia Poet" (15. februar) 

U vreme kada je ženama bilo zabranjeno da se bave pravom, Lidija Poet rešena je da postane prva italijanska advokatica. Netfliks je u novoj istorijskoj seriji preneo istinitu priču o njoj.

"We Have a Ghost" (14. februar) 

Jedna porodica pronalazi duha po imenu Ernest u svojoj kući i zahvaljujući njemu preko noći postaju senzacija na društvenim mrežama.

Međutim, dok istražuju misteriju Ernestove prošlosti, nehotice postaju meta agenata CIA.

U filmu, između ostalih, igraju Dženifer Kulidž i Dejvid Harbor.

Komentari (0)

Kultura