Aktuelno iz kulture

Mile Kekin sa Exita poručuje: Ovo je kao da te je iz najdubljeg sna probudila najbolja žurka u životu

Komentari

Autor: Nataša Kovačev, Euronews Srbija

09/07/2021

-

14:26

Mile Kekin sa Exita poručuje: Ovo je kao da te je iz najdubljeg sna probudila najbolja žurka u životu
Buč Kesidi - Copyright Tanjug/Jaroslav Pap

veličina teksta

Aa Aa

Prvi veliki muzički događaj u Evropi, ali i šire od izbijanja pandemije započeo je zvanično sinoć na Petrovaradinskoj tvrđavi. Budući da prošle godine to nije bilo moguće zbog epidemiološke situacije, Exit ove proslavlja veliki jubilej - 20. rođendan, ispisujući još jednu veliki stranicu svoje, ali i globalne muzičke istorije.

"Ovo mi je kao nestvarni san. Imali smo već nekoliko koncerata, između ostalog i na Arsenalu i to je bio prvi veliki šok. Ovo je kao da spavaš i onda te iz najdubljeg sna probudi najbolja žurka u životu. Fantastično je to buđenje, i drago mi je da se stvari počinju vraćati u onaj stari život koji sam voleo i u kom nisam ni znao koliko mi je bilo dobro", kazao je za Euronews Srbija Mile Kekin, frontmen "Hladnog piva".

Najpopularniji pank-rok bend u regionu bili su među hedlajnerima prve festivalske večeri, koju je ispratilo 42.000 fanova iz preko 70 zemalja.

Reporteri Euronews Srbija zabeležili su deo atmosfere koja je vladala sinoć na Potrovaradinskoj tvrđavi, a posetioci su navodili to koliko im je falilo muzike i druženja, te uz poruke i nadu da će se ljudi ponovo povezati i širiti slobodu i ljubav, zaključivali su da je Exit blagoslov i najbolja žurka.

Euronews TV

Podsetimo, na sajtu Exit se nalaze svi detalji i procedure za ulazak posetilaca na ovogodišnje izdanje festivala. Ulaz na Tvrđavu, do nedelje 11. jula biće ograničen na one koji ili poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili preležali Kovid-19, ili na one koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.

Kompleti ulaznica su rasprodati, a ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica po cenama od 3.990 dinara za petak, 4.490 dinara za subotu, 3.490 dinara za nedelju nalazi se u prodaji putem zvanične stranice festivala i prodajne mreže Gigs Tix. Određen broj ulaznica će se prodavati i na festivalskim ulazima.

Preporuka za vas

Exit ispisuje još jednu veliku stranicu globalne muzičke istorije: Prve večeri 42.000 posetilaca nije prestajalo da pleše
Dušan Kovačević: Očekujemo večeras posebnu magiju, poput one sa prvog Exita kada je festival bio simbol povratka nekog normalnijeg života
Ceremonija "Lets Celebrate Life" pola sata posle ponoći, DJ Snake, Charlotte de Witte, Amelie Lens i Roni Size vodeća imena prve večeri
Mile Kekin za Euronews Srbija: Da nije bilo humora i društva prolupao bih skroz naskroz u pandemiji

Komentari (0)

Kultura