Aktuelno iz kulture

Leto počinje omiljenim festivalima: Belgrade Beer Fest dobio novi termin održavanja

Komentari

Autor: Euronews Srbija

20/03/2023

-

15:37

Leto počinje omiljenim festivalima: Belgrade Beer Fest dobio novi termin održavanja
Leto počinje omiljenim festivalima: Belgrade Beer Fest dobio novi termin održavanja - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Jedan od simbola prestonice, Beogradski festival piva, koji ove godine obeležava svoje 20. izdanje, umesto u avgustu, biće održan od 15. do 18. juna na Ušću.

Odluka o menjanju termina održavanja omiljenih beogradskih festivala Belgrade Beer Fest-a i Belgrade Music Week-a, koji svake godine okupe na stotine hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva, doneta je u skladu sa početkom letnje turističke sezone u Beogradu, saopštili su organizatori.

"Održavanje Belgrade Beer Fest-a u junu pruža nam veće mogućnosti kada je u pitanju bukiranje izvođača sa svetske muzičke scene. U ovom trenutku već imamo potvrdu nekih od najpoznatijih imena o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena, a sa još nekolicinom smo u pregovorima. Verujem da će ovogodišnji izbor izvođača obradovati mnogobrojnu publiku i podići kvalitet festivala na viši nivo. Smatramo da u godini važnog jubileja, 20. izdanja najveće i najposećenije prestoničke manifestacije, Belgrade Beer Fest to i zaslužuje. Naša posvećenost kvalitetu, odličan izbor piva i muzičkih izvođača, kao i bezbednost i zdravlje posetilaca, ostaju naši prioriteti", izjavio je Milenko Škarić, vlasnik i osnivač Skymusic kompanije koja je zajedno sa Gradom Beogradom u organizaciji festivala piva.

Belgrade Beer Fest/Promo

 

Publiku od 15. do 18. juna očekuju i nastupi najvećih domaćih bendova, a kako je najavljeno, ovogodišnji Belgrade Beer Fest, pored odličnog programa, obeležiće i najsavremenija produkcija, kao i brojni sadržaji za posetioce, po čemu će ova manifestacija moći da parira najvećim evropskim muzičkim festivalima.

Datum održavanja Belgrade Music Week-a biće naknadno saopšten.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura