Aktuelno iz kulture

Predstavnik Srbije na Evroviziji stigao u Liverpul: Prva proba je prošla fenomenalno

Komentari

Autor: Tanjug

01/05/2023

-

15:42

Predstavnik Srbije na Evroviziji stigao u Liverpul: Prva proba je prošla fenomenalno
Predstavnik Srbije na Evroviziji stigao u Liverpul: Prva proba je prošla fenomenalno - Copyright Printscreen YouTube/Eurovision Song Contest

veličina teksta

Aa Aa

Predstavnik Srbije Luk Blek i delegacija RTS-a stigli su u Liverpul, gde će se takmičiti na Pesmi Evrovizije 2023. sa pesmom "Samo mi se spava", prenosi RTS.

Ovogodišnje 67. po redu takmičenje za "Pesmu Evrovizije" održava se u Liverpulu. U dvorani su počele probe učesnika iz 37 zemalja. Među prvima se na binu, koja simboliše širok zagrljaj i otvorene ruke, popeo srpski predstavnik Luk Blek.

"Prva proba je prošla fenomenalno. Imali smo puno vremena da ispravimo odmah neke stvari i da se naviknemo na veliku scenu. Scena je stvarno ogromna. Za mene je velika čast da nastupam na ovakvoj sceni", naveo je Luk Blek.

 

Dodao je da samo može da zamisli kako će biti kada arena bude bila puna ljudi.

"Ja sam srećan što se tiče svega. Nisam mogao da vidim kako je to sve izgledalo, ali sam bio tu i osećaj je bio fenomenalan", rekao je predstavnik Srbije.

Reditelj nastupa Miodrag Kolarić istakao je da je tek prvi dan i da se kamere i svetla još traže.

"Međutim, naš nastup za mene je bio više nego dobar. Uradiću još nekoliko manjih korekcija što se tiče kadriranja i svetla, ali manje-više, BBC je to, oni to odlično rade. Mi smo sa današnjim danom vrlo zadovoljni", naveo je Kolarić.

Komentari (0)

Kultura