Aktuelno iz kulture

Ana Mandić: Svaki od likova u seriji "Nemirni" nešto krije

Komentari

Autor: Tanjug

19/05/2023

-

11:35

Ana Mandić: Svaki od likova u seriji "Nemirni" nešto krije
Ana Mandić: Svaki od likova u seriji "Nemirni" nešto krije - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Serija "Nemirni" emituje se na kanalu TV Superstar od 13. maja svakog vikenda, a jednu od ključnih uloga u ovom krimi trileru igra glumica Ana Mandić.

Mandić tumači lik Nevene, žene kojoj je nestao muž, a glumica kaže da nije sigurna da li bi mogla da se prema problemu u kom se našla, postavi kao ona.

"Ne znam da li bi uspela da budem kao ta žena. Ona je dosta sabrana, ima jasan cilj, zna šta hoće, bez obzira na okolnosti. Želi da zaštiti svoje dete i nađe svog muža", rekla je glumica.

Prema njenim rečima, u seriji je svaki od likova nešto krije, a gledaocima će biti zanimljivo i uzbudljivo gledati "Nemirne" kao slagalicu, gde kroz svaku epizodu slažu njen deo, a "ima i dosta iznenađenja".

"Ima dosta ženskih likova. To je za moj ukus jedan veliki pomak. Jako dobru glavnu ulogu detektivke igra Nikolina Friganović, i Jelena Stupljanin ima fantastičnu ulogu. Nije tipično da ovakve likove igraju žene. Uglavnom je to dodeljeno muškarcima. Ima dosta žena koje su fenomenalno uradile posao i konačno dobile priliku", istakla je Mandić. 

Govoreći o svojoj karijeri u pozorištu i televiziji, Mandić je rekla da je u kući i na fakultetu stekla radnu etiku prema kojoj "šta god uzmete da radite - uradite do kraja", i držala se odluke da ne spaja jedno i drugo, odnosno da joj se ne preklapaju snimanja i rad na predstavi.

Tanjug/Zoran Žestić

 

"Za mene se to pokazalo dobrim, kvalitetnim i zdravim odnosom prema poslu. Bilo kog se latimo, da ga uradimo do kraja kao ljudi", istakla je glumica.

Mandić je priznala da su joj u pozorištu sve omiljene uloge, ali da je će joj "uvek biti mezimica" predstava koju najduže igra "Konstelacije", a bila je prva koju je radila u Ateljeu 212.

Komentari (0)

Kultura