Aktuelno iz kulture

Nova sezona sitkoma "Frejžer": Kelsiju Grameru pridružuje se Nikolas Lindherst, glumac koji je igrao Rodnija iz "Mućki"

Komentari

Autor: Guardian

23/08/2023

-

12:46

Nova sezona sitkoma "Frejžer": Kelsiju Grameru pridružuje se Nikolas Lindherst, glumac koji je igrao Rodnija iz "Mućki"
Nova sezona sitkoma "Frejžer": Kelsiju Grameru pridružuje se Nikolas Lindherst, glumac koji je igrao Rodnija iz "Mućki" - Copyright Prinskrin/Youtube/ITV News

veličina teksta

Aa Aa

Striming servis Paramount+ najavio je u utorak nastavak serije "Frejžer" u kojoj će Kelsi Gramer reprizirati legendarnog junaka. Pridružiće mu se i Nikolas Lindherst, čuveni Rodni iz "Mućki", koji će tumačiti lik Alana Kornvola, Frejžerovog starog prijatelja sa fakulteta koji je postao profesor. 

U novoj seriji Frejžer se vraća u Boston, gde se i originalno pojavio u sitkomu "Kafić 'Uzdravlje'" (Cheers), ali "sa novim izazovima, novim vezama i starim snovima koje će konačno ispuniti", prenosi Guardian.

"Frejžer" kao spinof serija bila je smeštena u Sijetlu i emitovana je između 1993. i 2004. godine. Ponovo ćemo videti sina glavnog junaka Fredija, kog igra britanski glumac Džek Katmor Skot, a pridružiće im se i novi lik Olivije (Toks Olagundoje), Alanove koleginice i rektorke univerzitetskog Odeljenja za psihologiju. 

Tizer za nastavak sadrži novu verziju pesme "Tossed Salads and Scrambled Eggs". 

"Frejžer" je tokom emitovanja osvojio niz nagrada i pohvala kritičara i imao je ukupno 107 nominacija za Emi nagrade, od kojih je osvojio 37.

Sniman je pred publikom uživo u Paramount studiju u Los Anđelesu, a nova sezona emitovaće se na striming servisu od 12. oktobra.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu