Reflektor

Najveća smotra elektronske muzike: Exitovo veče u klubu 50 metara iznad Amsterdama

Komentari

Autor: Euronews Srbija

12/10/2021

-

16:03

Najveća smotra elektronske muzike: Exitovo veče u klubu 50 metara iznad Amsterdama
Najveća smotra elektronske muzike: Exitovo veče u klubu 50 metara iznad Amsterdama - Copyright Promo/Exit

veličina teksta

Aa Aa

Exit ove godine ponovo ostvaruje saradnju s čuvenim Amsterdam Dance Eventom (ADE) i to na žurci koja će u petak, 15. oktobra, biti održana u jednom od najuzbudljivijih klubova i hotela na svetu pod nazivom "Faralda Crane", a koji se nalazi 50 metara iznad Amsterdama, na vrhu monumentalnog građevinskog krana.

"Kao jedina festivalska grupacija na svetu koja je u 2021. godini uspela da organizuje čak četiri festivala u tri različite države, Exit će amsterdamskoj publici i gostima ADE predstaviti eklektičan lajnap cenjenih internacionalnih izvođača elektronske muzike, koji čine Anfisa Letyago, Adiel, DJ Jock, Daniella da Silva, Human Rias i Lieke Trienekens. Nastupi počinju u 17 časova, a biće emitovani i uživo na Exitovoj Fejsbuk stranici i Jutjub kanalu", navodi se u saopštenju tima Exit.

Amsterdam Dance Event je najveća smotra elektronske muzike na svetu, koja okuplja sve vodeće, ali i dolazeće DJ-eve, producente, izdavače, agente, promotere, produkcijske kuće, i brojne druge aktere globalne elektronske scene.

Ova smotra se održava od 13. do 17. oktobra, program ove godine uključuje preko 350 događaja. Na ADE će ove godine nastupiti Adam Beyer, Charlotte de Witte, Maceo Plex, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner i mnoga druga ugledna svetska imena iz elektronske muzike.

Saradnja sa ADE traje od 2018. godine, kada mu se EXIT sa svojom "No Sleep" muzičkom platformom pridružio i pred najznačajnijim predstavnicima muzičke industrije predstavio neke od najboljih DJ talenata iz našeg regiona, kao što su Marko Nastić, Ilija Đoković i DJ Jock.

Komentari (0)

Kultura