Reflektor

Grupa S.A.R.S. najavila koncert u Kombank dvorani: 17. decembra premijerno i "Hej kafano"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

30/11/2021

-

18:22

Grupa S.A.R.S. najavila koncert u Kombank dvorani: 17. decembra premijerno i "Hej kafano"
Grupa S.A.R.S. najavila koncert u Kombank dvorani: 17. decembra premijerno i "Hej kafano" - Copyright Kombank dvorana/Bojan Petrović

veličina teksta

Aa Aa

Solo koncert koji će 17. decembra u Kombank dvorani imati sedmočlana ekipa sastava "S.A.R.S." i to posle šest godina i čuvenog nastupa u Hali sportova, najavio je danas na konferenciji za medije frontmen i vokal benda Žarko Kovačević uz podršku Nebojše Pavlovića (truba) i Milan Jejina (bubanj).

Govoreći o velikom događaju za bend, lider sastava je istakao da će nastup ostati isti uprkos pandemiji koja je napravila zastoj u muzičkoj industriji.

"Neće biti razlike u nastupu, kao i uvek daćemo sve od sebe da napravimo noć za pamćenje. Ostaje da se i publika prepusti, pa da svi uživamo bez ikakvog opterećenja", kaže Kovačević.

Nebojša Pavlović (truba) i Milan Jejina (bubanj) poručili su da je bend aktivno radio sve vreme i otkrivaju da će na koncertu u Kombank dvorani biti premijerno izvedena najnovija numera "Hej kafano".

"Pesma je u rege fazonu, i tematika pesme je u rasponu između satire i humora i ne odskače od onoga što smo do sada radili", ističu članovi benda.

Kombank dvorana/Bojan Petrović

S.A.R.S 17. decembra u Kombank dvorani

Grupa "S.A.R.S." (Sveže Amputirana Ruka Satriania) nastala je 2006. godine u Beogradu i oformili su je Dragan Kovačević Žabac i Aleksandar Luković Lukac. Prvu postavu benda, pored njih, činili su njihovi drugari sa kojima nastaju ideje za prve pesme benda. Vrtoglavu popularnost, tada mladom i relativno anonimnom bendu, donosi pesma "Buđav lebac" koju je bend objavio krajem 2007. godine.

Uz brojne nagrade i priznanja, "S.A.R.S." je tokom dosadašnje karijere održao preko 700 koncerata širom sveta, što u rasprodatim dvoranama, što na najznačajnijim muzičkim festivalima.

Podsetimo, bend nastupa u sastavu, pored pomenutih, i Nevena Filipović (prateći vokal), Aleksandar Luković (gitara), Nenad Đorđević (bas gitara) i Boris Tasev (klavijatura, harmonika).

Karte za koncert 17. decembra su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i na svim prodajnim mestima Tickets.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura