Reflektor

Hedlajner Exit festivala James Arthur objavio i deluks izdanje aktuelnog albuma

Komentari

Autor: Euronews Srbija

15/03/2022

-

13:04

Hedlajner Exit festivala James Arthur objavio i deluks izdanje aktuelnog albuma
James Arthur - Copyright Josh Exell

veličina teksta

Aa Aa

Hedlajner festivala Exit, britanska pop zvezda James Arthur objavio je deluks izdanje svog aktuelnog albuma "It’ll All Make Sense In The End". Originalno izdanje je objavljeno u novembru prošle godine sa čak 14 numera, da bi sada publici doneo još šest novih pesama: "Losing you", "Lose my mind", "Nothing in the way of us", "Religion", "Be the One" i "New blood".

Na svom Instagram profilu Arthur je objavio omot albuma, na kojem gleda sebe dok je bio dečak, uz kratak opis zahvalnosti: "Evo nas, deluks verzija albuma ’It’ll All Make Sense In The End’ je tu! Ove pesme upotpunjuju priču albuma, hvala vam što ste na ovom putovanju sa mnom. Ne bi bilo deluks verzije da nije bilo vas i ljubavi koju ste dali originalnoj verziji".

A ljubavi za prvu verziju albuma bilo je na pretek. Samo jedan od primera je recenzija GSGM magazina: "Jamesov abum kroz 14 numera prikazuje talenat koji mu teče kroz vene", i "Njegova osećanja su stvarna, a njegovi iskreni tekstovi pogađaju".

"It’ll All Make Sense In the End" žanrovski spaja tvrđe, gitarske zvuke sa sirovim i snažnim Arthurovim glasom, a zatim uranja u elektro i pop. Ovaj album je doživeo veliki uspeh i dostigao treće mesto britanske top liste albuma.

Arthur je tekstove za prvu verziju albuma pisao tokom izolacije, u momentima introspekcije i vraćanja sebi i svom detinjstvu. S druge strane, pesme koje su deo deluks verzije pogled su na njegovo muzičko iskustvo i početke.

James ih sve donosi na ovogodišnji EXIT festival i Petrovaradinsku tvrđavu, uz neizbežnu "Impossible".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura