Reflektor

"Lipov Loud" i "Nije za nju" u klubu Fest u Zemunu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

04/10/2022

-

14:24

"Lipov Loud" i "Nije za nju" u klubu Fest u Zemunu
"Lipov Loud" i "Nije za nju" u klubu Fest u Zemunu - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

Beogradske grupe "Nije za nju" i "Lipov Loud" nastupiće u četvrtak, 6. oktobra u zemunskom klubu Fest od 20 časova.

Grupu Nije za nju su osnovali veterani koji su svirali krajem osamdesetih i pocetkom devedestih, a onda spletom razlicitih okolnosti nastavili svoj rad 2017. godine, stvaranjem novih, ali i oživljavanjem starih pesama.

Muzika pripada pop/rock žanru koji prožima prepoznatljiva nota 80'tih, uz naglašenu rif gitaru, oštru ritam sekciju i pesme različitog karaktera. Članovi benda su Branimir Knežević Brana - glavni vocal, Slobodan Bogdanović Toza - bas, Janićijević Dušan Duca - gitara, Aleksandar Šošević Šole - klavijature, Aleksandar Jović -klavijature 2, Goran Ljuboja - bubanj, Jovana Kovačević - beck vocal.

Nakon njih nastupa beogradski bend Lipov Loud koji je osnovan je 2018.godine u beogradskoj mesnoj zajednici Lipov lad i koga čine: Bane Glumac na solo gitari, Đorđe Đolović na ritam gitari, Rade Šević na basu i glasu i Goran Kostić na bubnjevima. Bend je sa autorskim materijalom nastupao širom Srbije na brojnim festivalima i koncertima i nedavno je objavio prvi EP pod nazivom "Ne pristajem". Njihovu muziku karakteriše zvuk garažnog roka, miris asfalta i snažni, emotivni tekstovi.

Bendovi obećavaju dobru svirku i zabavu za sve koji dođu u četvrtak 6. oktobra u Klub Fest. Cena ulaznice je 300 dinara.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Kultura