Reflektor

Nove avanture Baje i Žiće: Pala prva klapa na snimanju nastavka serije “Kamiondžije d.o.o”

Komentari

Autor: Euronews

05/07/2021

-

17:55

Nove avanture Baje i Žiće: Pala prva klapa na snimanju nastavka serije “Kamiondžije d.o.o”
Kamiondžije - Copyright Promo/Gordan Jović

veličina teksta

Aa Aa

Na Ubu je pre nekoliko dana pala prva klapa na snimanju nastavka humorističke serije "Kamiondžije d.o.o", pod rediteljskom palicom Filipa Čolovića.

"Novih 12 epizoda doneće nove avanture majstorskog dvojca, šoferskog tandema - Baje i Žiće. Taman kada su pomislili da su sve svoje životne i ljubavne probleme rešili u dvadeset epizoda prvog serijala, te očekivali ulazak u finansijski mirnije vode, kola im ponovo kreću nizbrdo.

Baja je želeo da novcem od prodaje svog stana kupi novi kamion, koji je trebalo da im bude glavno sredstvo za rad, ali biva prevaren, a lakomislena ulaganja Žićinog tasta, popularnog Grče Jarca, dovešće čitavu porodicu na ivicu egzistencije. Nakon što je izigran za kamion, Baja se fizički razračunava sa prevarantom Trovačem, i tom prilikom mu nanosi teške telesne povrede. Zbog toga završava u zatvoru i suđenje je u toku", navodi se u saopštenju javnog servisa.

Prema scenariju, u nastavku im ni u ljubavi ne cvetaju ruže. Brak između Grče i Milice nije opstao i on se vraća kod svoje ćerke Dare, tako da ih je sada devetoro u maloj kući. Pojavljuju se i novi negativci, koji prete čitavom gradu.

"Lazar, bahati direktor korporacije kupuje sve oko sebe, vedri i oblači krajem, i svi naši junaci, hteli ili ne, zavise od njegovih odluka. Da sve bude još crnje, čini se da je Lazar "bacio oko" na Daru, pa je čitava porodica na iskušenju. Izvršitelji prete izbacivanjem, deca u školi sa svojim problemima, veliki dugovi, posao slabo ide...", navode iz produkcije.

U novom serijalu, osim Tihomira Stanića i Nenada Jezdića, Pauline Manov, Branislava Zeremskog, Marka Gvera, Tanje Pjevac i Nebojše Cileta Ilića, igraju još i Anka Gaćeša, Vladislav Mihailović, Boda Ninković, Aleksandar Đurica, Jovana Gavrilović, Andrej Šepetkovski, Jelisaveta Orašanin i mnogi drugi.

Snimanje "Kamiondžija" trebalo bi da bude završeno do kraja septembra, a emitovanje novih epizoda planirano je za kraj ove i početak naredne godine.

Komentari (0)

Kultura