Reflektor

Odlažu se koncerti Vlatka Stefanovskog i Massima na Tašu

Komentari

Autor: Euronews

17/07/2021

-

12:08

Odlažu se koncerti Vlatka Stefanovskog i Massima na Tašu
Odlažu se koncerti Vlatka Stefanovskog i Massima na Tašu - Copyright Tanjug/ Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Koncerti Vlatka Stefanovskog (prvobitno zakazan za 30. jul) i Massima Savića (prvobitno zakazan za 31. jul) odloženi su za septembar.

"Obaveštavamo vas da iz tehničkih i epidemioloških razloga, organizator `Pro Scena` zakazane koncerte Vlatka Stefanovskog, Masima Savića, kao i predstavu Dragana Marinkovića Mace, u dogovoru sa Upravom Tašmajdana, kriznim štabom i umetnicima, prebacuje za nove termine u septembru", poručili su organizatori.

Dragan Marinković Maca sa komedijom “Kakva ti je žena, takav ti je život“ nastupiće u petak, 17. septembra, Masimo Savić će svoje mnogobrojne hitove izvesti u subotu, 18. septembra, a virtouz Vlatko Stefanovski i V3 trio održaće koncert u nedelju, 19. septembra. Svi događaji počinju u 21 sati, a organizator ističe i to da će se svi događaji i u ovom novom terminu održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.

Kupljene ulaznice važe i za nove datume, a ukoliko nekome oni ne odgovaraju mogu da ih vrate na prodajnim mestima Ticket Visiona.

"Unapred se izvinjavamo i zahvaljujemo na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano, ali se nadamo da će publici da odgovaraju ponuđene opcije", dodaju organizatori.

Komentari (0)

Kultura