Reflektor

Zvezde di-džej scene na festivalu "Green Love"

Komentari

Autor: Tanjug

21/07/2021

-

13:58

Zvezde di-džej scene na festivalu "Green Love"
Green Love - Copyright Green Love

veličina teksta

Aa Aa

"Green Love" biće održana 30. i 31. jula na Novosadskom sajmu, kad će ljubiteljima elektronske muzike biti priređene sigurno dve nezaboravne večeri.

"Vrhunsku atmosferu, u petak će pokrenuti odlični Jay Lumen, a publika će đuskati i uz naše domaće zvezde di-džej scene, Miloša Vujovića i Linear Disruption. Naredno veče, 31. jula, za nastavak `zelene magije` biće zadužen fantastični Sebastien Leger, ali i di-džej Novak, Fakir i Bokee", najavljuju organizatori.

Organizatori kažu da se izuzetno raduju što će konačno, posle duže vremena, publika imati priliku da uživa u kvalitetnoj elektronskoj muzici, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

"Poslednji `Green Love` festival održan je u oktobru, a sada smo izuzetno srećni što ljubiteljima elektronske muzike ponovo možemo da priuštimo vrhunsku muziku i dovedemo odlične izvođače. Umetnost će uvek pobediti, a dokaz tome je i što je ostalo malo karata za dvodnevnu julsku avanturu", ističu organizatori.

Osobama mlađim od 18 godina ulaz nije dozvoljen. Ulaznice su u prodaji na svim Gigstix prodajnim mestima, po ceni od 2290 dinara. Karte za pojedinačne dane iznose 1490 dinara.

Komentari (0)

Kultura

Porodica sa supermoćima, novi Sajnfildov projekat i Dženifer Lopez u svemiru: Nove serije i filmovi u maju na Netfliksu