Poznati

Mala pobeda za Džonija Depa: Sudija odobrio njegov zahtev da proveri šta je se zaista desilo sa donacijama Amber Herd

Komentari

Autor: USA Today

05/08/2021

-

11:05

Mala pobeda za Džonija Depa: Sudija odobrio njegov zahtev da proveri šta je se zaista desilo sa donacijama Amber Herd
Džoni Dep i Amber Herd - Copyright AP/Joel Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Njujorški sudija presudio je u korist zahteva Džonija Depa da se odredi da li je bivša supruga čuvenog glumca Amber Herd ispoštovala nalog o doniranju novca koji joj je isplaćen u nagodbi nakon razvoda. 

Herd se 2017. obavezala da će sedam miliona dolara koje je dobila nagodbom sa Džonijem Depom uplatiti Američkom sindikatu građanskih sloboda i Dečjoj bolnici u Los Anđelesu. 

Dep i njegovi advokati tražili su od suda u Njujorku da nalože pomenutim organizacijama da dostave podatke o tome da li je i koliko novca Herd uplatila na njihove račune.

"Gospodin Dep je zahvalan na odluci suda", rekao je glumčev advokat Bendžamin Ču, prenosi USA Tudej.

Transkript saslušanja održanog 22. jula u koji je uvid imao časopis Pipl sadrži izjavu Elejn Bredehoft koja zastupa Amber Herd, da njena klijentkinja i dalje planira da donira polovinu novca Sindikatu i Dečjoj bolnici i "mada nije utvrđen raspored isplata, Herd je već isplatila prve tranše i to više od miliona" i za Sindikat i za bolnicu.

"Pribavili smo dokumenta od Dečje bolnice u Los Anđelesu o tome koliko je donirala. Ona je uvek govorila da namerava da nastavi da isplaćuje do celog iznosa od sedam miliona, alito još ne može uraditi. Uradiće, kad bude mogla, ali je dala značajne iznose obema organizacijama", rekla je Bredehoft. 

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin