Poznati

Elton Džon ima 74 godine i brine o svom zdravlju: Verovatno sam u najboljoj formi posle dugo vremena

Komentari

Autor: News.com.au

30/08/2021

-

11:39

Elton Džon ima 74 godine i brine o svom zdravlju: Verovatno sam u najboljoj formi posle dugo vremena
Elton Džon ima 74 godine i brine o svom zdravlju: Verovatno sam u najboljoj formi posle dugo vremena - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Elton Džon je otkrio da je od početka pandemije posvećen tome da unapredi svoje zdravlje i da mu to ide od ruke.

Slavni pevač ispričao je u podkastu britanskog fudbalera Troja Dinija da je sada u boljoj formi nego ikada ranije u životu, nakon što je godinu dana proveo unapređujući svoje zdravstvene navike.

"Tokom lokdauna sam zaista postao fit, plivam i igram tenis. Želeo sam da kada sve prođe ne budem gojazan i da kada se vratim na turneju budem u najboljoj formi do sada, jer mnogo mog osećaja stida potiče od mog gojenja", ispričao je Džon.

"Ja sam u poludijabetičar. Ja sam dijabetičar tipa B i moram da pazim šta jedem. Verovatno sam u najboljoj formi posle dugo vremena i odlično se osećam", rekao je on.

Muzičar, koji sada ima 74 godine, proveo je prve mesece pandemije u svojoj kući u Vindzoru sa partnerom Dejvidom Furnišom i njihovom decom. U Dinijevom podkastu otvoreno je progovorio o svojim problemima sa kilažom, prenosi Njuz.

"Uvek sam imao problem sa kilažom. Osećao sam se nesigurno zbog svog izgleda i mislim da je potrebno mnogo vremena da to prihvatite. Imam dvoje dece i želim da budem u njihovom životu što je duže moguće, tako da sam sebi rekao:'Eltone, saberi se, radi šta ti je rečeno i videćeš korist od toga", ispričao je muzičar.

Džon je morao da odloži ostatak svoje oproštajne svetske turneje zbog ograničenja usled pandemije, ali bi krajem ove godine trebalo da se vrati nastupima. Takođe je pričao o tome da li će i dalje nastaviti da putuje i peva.

"Ne mogu više tako mnogo da radim. Uradio sam sve sa ovom oproštajnom turnejom. Kada je završim imaću 76 godina, a tada vam se prioriteti menjaju i mislite: 'da li zaista želim da letim s jednog mesta na drugo po celom svetu? Šta je važnije mojoj deci, mom suprugu, mom životu, mojoj porodici?", rekao je slavni muzičar.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin