Poznati

Nižu se optužbe protiv Merilina Mensona: Još jedna žena tvrdi da ju je muzičar silovao

Komentari

Autor: S.R./People

30/05/2021

-

11:33

Nižu se optužbe protiv Merilina Mensona: Još jedna žena tvrdi da ju je muzičar silovao
Merilin Menson - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Kontroverzni muzičar Merilin Menson suočava se sa novom tužbom za silovanje i seksualno zlostavljanje, koju je protiv njega podnela neimenovana žena, tvrdeći da ju je Menson više puta napastvovao dok su bili u vezi 2011.

U tužbi u koju je imao uvid magazin Pipl (People), žena tvrdi da osim što je trpela nasilje u vezi, imala je priliku da vidi snimke u kojima Menson zlostavlja nepoznatu devojku vezanu za stolicu i preti joj pištoljem. Menson joj je navodno rekao da je snimak napravio 1996. nakon nastupa u Holivud Boulu i da video kasetu čuva u sefu. Ona se nakon toga plašila za svoj život, jer je Menson postajao izuzetno nasilan prema njoj.

Međutim, neimenovani izvor blizak muzičaru, za Pipl je rekao da je sporni video samo kratki igrani film, koji nikad nije objavljen. 

To nije prva tužba tog tipa protiv Mensona. Glumica Evan Rejčel Vud, koja je s njim takođe bila u vezi, optužila ga je za seksualno i fizičko zlostavljanje, a njegova bivša asistentkinja Ešli Voters, za navodno seksualno iskorištavanje, manipulaciju i psihološko zlostavljanje.

I glumica Esme Bjanko, poznata po ulozi Rouz u seriji "Igra prestola", u aprilu je tužila svog bivšeg partnera Mensona za seksualno zlostavljanje, napad, prebijanje i trgovinu ljudima.

Muzičar je ranije odbacivao sve optužbe, a sada je pod istragom. Takođe, protiv njega je nedavno izdat nalog za hapšenje zbog nasilnog ponašanja prema jednom snimatelju.

Komentari (0)

Magazin