Poznati

Robi Vilijams otkrio sa čim se suočavao na vrhuncu popularnosti: Bio sam na meti plaćenog ubice

Komentari

Autor: Headliner

18/01/2022

-

14:34

Robi Vilijams otkrio sa čim se suočavao na vrhuncu popularnosti: Bio sam na meti plaćenog ubice
Profimedia - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Britanski muzičar Robi Vilijams otkrio je da će bio na meti plaćenog ubice u momentu kad je bio na vrhunsku popularnosti. 

"Nikad nisam ovo rekao, ali sam nad glavom imao plaćenog ubicu. Nisam javno govorio o tome. Nestalo je... To su stvari o kojima se ne govori kada postanete slavni", naveo je pevač u razgovoru za britanski Miror, a prenosi portal Headliner.

Muzičar je karijeru počeo sa 16 godina, a stekao je za kratko vreme ogromnu popularnost. Tokom karijere je prodao 80 miliona albuma i postavio rekord u broju prodatih ulaznica u jednom danu za turneju.

Vilijams kaže da je u nekom momentu bio popularan, kao što je to svojevremeno bio Majkl Džekson, te da se sve vreme borio s pažnjom koja prati jednu superzvezdu. Prema njegovim rečima, tek poslednjih godina je prihvatio sve to što podrazumeva biti popularan i ocenjuje da izgubljeno pravo na privatnost ipak nema cenu.

"Postoji nekoliko nivoa slave i šta ona čini vama. Želim da idem na obična mesta, ali ne mogu to da učinim jer, na primer, žele da me ubiju. Treba ti neko vreme da se pomiriš sa tim. Zbog toga ne volim susrete sa strancima, ali oni samo žele da me upoznaju, i onda mi je neprijatno zbog svega toga", kazao je Vilijams, navodeći da se ekstremna slava i usphe susreću sa anksioznošću, depresijom i mentalnim bolestima.

Nekadašnji član grupe "Take That" i muzičar koji je tokom solo karijere izdao 11 albuma, nedavno je izjavio i da se nada da će uspeti tokom 2022. održati turneju, ukoliko to bude dozvolila situacija sa pandemijom.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin