Reflektor

Snima se film o popularnom muzičaru: Šta je oblikovalo Robija Vilijamsa, kako na sceni, tako i van nje

Komentari

Autor: Variety

05/12/2021

-

10:02

Snima se film o popularnom muzičaru: Šta je oblikovalo Robija Vilijamsa, kako na sceni, tako i van nje
Robi Vilijams - Copyright AP/Eduardo Verdugo

veličina teksta

Aa Aa

Biografski film o Robiju Vilijamsu "Better Man" trebalo bi da počne da se snima u Melburnu početkom 2022. godine pod rediteljskom palicom Majkla Grejsija ("The Greatest Showman").

Vilijams je jedan od najpoznatijih britanskih zabavljača i jedan od najprodavanijih umetnika svih vremena. Popularnost je prvo stekao kao član grupe "Take That", s kojom je nastupao od 1989. do 1995. godine, a zatim je započeo uspešnu solo karijeru.

Film bi trebalo da publici prestavi jedan drugačiji, ličniji pogled na sva ona iskustva koja su oblikovala Vilijamsa, kako na sceni, tako i van nje.

Prema pisanju Variety, popularni pevač i glumac Vilijams će se i sam pojaviti u filmu, sa reinterpretacijom nekih od najvećih hitova.

Projekat su u petak potvrdile federalna vlada Australije i vlasti države Viktorija, koje su postale popularna lokacija za snimanje posebno po izbijanju pandemije.

"Vrlo sam uzbuđen što ćemo snimati ovaj film u Viktoriji sa svojim prijateljem Majklom Grejsijem", rekao je Vilijams.

Prema navodima produkcije, očekuje se da u projekat bude uključeno oko 2.200 lokalnih ljudi, uključujući i 80 stručnjaka za vizuelne efekate i više od 2.700 statista, a u posao bi trebalo da bude uključeno i oko 300 lokalnih preduzeća koja pružaju različite usluge.

Preporuka za vas

Rasel Krou snima uprkos "lokdaunu" u Sidneju: Oskarovac ponovo režira, ovog puta priču o milijarderu i pokeru sa visokim ulogom

Komentari (0)

Kultura