Aktuelno iz kulture

Rasel Krou snima uprkos "lokdaunu" u Sidneju: Oskarovac ponovo režira, ovog puta priču o milijarderu i pokeru sa visokim ulogom

Komentari

Autor: Variety

02/08/2021

-

09:45

Rasel Krou snima uprkos "lokdaunu" u Sidneju: Oskarovac ponovo režira, ovog puta priču o milijarderu i pokeru sa visokim ulogom
Rasel Krou - Copyright AP/Rick Rycroft

veličina teksta

Aa Aa

Oskarovac Rasel Krou vratio se u domovinu Australiju, kako bi tamo snimio novi film i to pod njegovom rediteljskom palicom.

Prema pisanju Variety, glumačka zvezda priprema film o milijarderu koji dolazi iz tehnološkog sektora, a koji se našao u začaranom krugu međunarodnih finansija i pokera sa visokim ulogom.

Glavna uloga u ostvarenju koje se radi pod nazivom "Poker Face" poverena je Lijamu Hemsvortu, a u filmu će se pojaviti i sam Krou, kao i Lijamova partnerka Elza Pataki. Prema pisanju američkog magazina, Krou je poverio i jednu od uloga dugogodišnjem prijatelju i frontmennu Vu-Teng Klana, RZA.

Zamisao je bila da se radnja odvija u Majamiju, međutim, produkcija je preseljena u Sidnej kako bi se pokazale impresivne znamenitosti ovog grada u pozadini rizične igre u kojoj se našao Raselov milijarder.

Snimanje se odvija pod strogim bezbezdnosnim merama, ali bez prekida, iako se građani Sidneja ovih dana suočavaju sa najrestriktivnijim merama od početka pandemije i očekuje se da "loktaun" potraje sve do kraja avgusta.

Krou sa svojom ekipom nije jedina zvezda koja tokom pandemije snima u Australiji. Nikol Kidman u Sidneju je radila seriju za Apple TV+, dok će Natali Portman boraviti u toj zemlji od septembra, za kada je planiran rad na nastavku blokbastera "Tor".

Rasel Krou stao je iza kamere prvi put pre više od sedam godina, kada je radio na istorijskoj drami "The Water Diviner".

Krou je i u tom filmu igrao, a našao se u ulozi australijskog farmera čiji su sinovi nestali tokom bitke kod Galipolja 1919. godine. Po nagovoru žene, on putuje u Tursku da ih pronađe.

Preporuka za vas

Zvezda filma "Mala mis Sanšajn": Nisam imala nesigurnosti, pa sam se sjajno zabavljala radeći finalnu scenu uz "Super Freak"
Metu Dejmonu se "smeši" Oskar: Ovacije u Kanu za holivudsku zvezdu koji u novom filmu igra oca spremnog na sve da izbavi ćerku iz zatvora

Komentari (0)

Kultura