Reflektor

Nikol Kidman je isceliteljka iz pakla u novoj seriji "Devet savršenih stranaca"

Komentari

Autor: Euronews

23/07/2021

-

16:56

Nikol Kidman je isceliteljka iz pakla u novoj seriji "Devet savršenih stranaca"
Nikol Kidman - Copyright AP/Willy Sanjuan

veličina teksta

Aa Aa

Upravo je objavljen novi tizer za seriju "Devet savršenih stranaca", u kojoj Nikol Kidman igra gurua problematičnih i neuobičajenih metoda.

Serija je zasnovana po romanu Lijan Morijarti, a radnja prati život devetoro iscrpljenih ljudi, koji utočište pronalaze u velnes centru, očajni u pokušaju da pronađu mir i opuštanje.  

Direktorka ove ustanove Maša, koju tumači upravo Kidman, ima zadatak da tokom 10 dana osobe iz gradske vreve i stresnog okruženja povede na put opuštanja i podmlađivanja kroz poseban kurs i radionice.

"Ako želite da vam bude dobro, ako želite da se izlečite, onda mi se morate predati", izgovra lik koji tumači Kidman.

Međutim, nije sve tako bajno, a objavljeni tizer čak najavljuje i da će sve biti pomalo i zastrašujuće. Gosti velnes centra, uključujući i lik koji tumači Melisa Makarti, postaju u nekom momentu sve više ljuti na zahtevnu isceliteljku i postaje sad već više nego očigledno da će se desiti nešto zlokobno.

Ovo je druga televizijska adaptacija nekog romana Lijan Morijarti u kojoj igra Nikol Kidman. Prema romanu ove australijske spisateljica urađena je i hit serija "Velike, male laži".

U glumačkoj podeli za "Devet savršenih stranaca" nalaze se i Meni Džekinto, Ašer Kedi, Luk Evans, Melvin Greg, Samara Viving, Grejs Van Paten, Tifani Bun, Majkl Šenon, Redžina Hol, Bobi Kanavale.

Mini-serija biće emitovana na striming servisu Hulu, a premijera prve epizode najavljena je za 18. avgust.

Komentari (0)

Kultura