Poznati

Nakon svadbe od 3,5 miliona dolara i lavine kritika, Bekamov sin i njegova supruga se pravdaju donacijom Ukrajini

Komentari

Autor: Euronews Srbija

17/04/2022

-

15:37

Nakon svadbe od 3,5 miliona dolara i lavine kritika, Bekamov sin i njegova supruga se pravdaju donacijom Ukrajini
Nakon svadbe od 3,5 miliona dolara i lavine kritika, Bekamov sin i njegova supruga se pravdaju donacijom Ukrajini - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Luksuzno venčanje Bruklina Bekama (23), kuvara i najstarijeg sina Dejvida i Viktorije Bekam, i manekenke i glumice Nikole Pelc (27), koje je održano prošle subote na imanju porodice Pelc na Floridi, već sedam dana okupira pažnju svetskih medija koji se trude da iznesu što više detalja sa gala zabave koja je bila zatvorena za medije, a od zvanica je traženo da ne objavljuju fotografije sa proslaveo na društvenim mrežama .

Ipak, do javnosti je dospela informacija da je za ceremoniju potrošeno za većinu ljudi nepojmljivih 3,5 miliona dolara, pa je bilo za očekivati i da će se na društvenim mrežama pokrenuti lavina kritika.

Zbog "rasipništva Bekamovih i Pelcovih u trenutnoj situaciji koja vlada u svetu", oglašavali su se proteklih dana stanovnici svih meridijana. Mladom bračnom paru i njihovim bogatim porodicama zamera se, između ostalog, što su samo na uređenje vile orhidejama potrošili oko 70.000 dolara i za bocu šampanjca platili 250 dolara, u danima kad besni rat u Ukrajini, i kad mnoge porodice širom sveta pokušavaju da smisle načine ne bi li se izborili sa sve većim troškovima života.

profimedia

Viktorija i Dejvid Bekam

Da nisu bezosećajni i "imuni" na patnju drugih i globalnu krizu, Bruklin i Nikola su hteli da pokažu objavom na društvenoj mreži kojom su sa pratiocima podelili informaciju da su oni zvanice zamolili da im ne donose svadbene poklone, već umesto toga doniraju novac narodu Ukrajine.

"Moj otac je pričao o toj temi u svom govoru na venčanju. Bruklin i ja smo slomljeni zbog situacije u Ukrajini i stoga nismo prihvatali poklone na venčanju, već smo gostima rekli da doniraju novac preko linka koji postavljam i na ovom mestu", napisala je Nikol na društvenim mrežama, prenosi Hello magazin, pozivaću pratioce da i sami u skladu sa mogućnostima pomognu onima kojima je to u ovom momentu najpotrebnije.

Ugledali se na Vilijama i Kejt, ali i na Harija i Megan

Potez Bruklina i Nikole je sličan potezu vojvode i vojvotkinje od Kembridža, i vojvode i vojvotkinje od Saseksa. I princ Vilijam i Kejt Midlton, baš kao i Hari i Megan Markl su svojim zvanicama, naime, pre venčanja poslali spisak ne željenih darova, već dobrotvornih organizacija koje su želeleli da budu podržane.

I dok se Vilijam i Kejt nisu odazvali pozivu, ali su prema pisanju britanskih medija ljubazno poželeli svu sreću mladom bračnom paru, slavlju na Floridi prisustvovao je Hari sa suprugom Megan, i prema fotografijama koje su samo najuporniji papraci uspeli da naprave (ekskluzivne fotografije sa svadbe trebalo bi da se pojave u junskom broju časopisa "Vogue") - zvaničnom "da" koje su 9. aprila izgovorili Bruklin i Nikola svedočili su teniserka Serena Vilijams, glumica Eva Longorija, kuvar i TV ličnost Gordon Remzi i mnoge druge poznate ličnosti.

profimedia

 

Samo venčanja Bruklina i Nikole bila je trodnevna zabava, počevši od večere u petak. Svečani prijem na imanju porodice Pels u Palm Biču, koje se prostire na više od 4.000 kvadrata i procenjuje se da vredi 103 miliona dolara, održan je prošle subote, a dan nakon venčanja organizovan je branč sa mladencima, koji su na pomenuti skup pristigli u jaguaru.

profimedia

 

Ovaj oldtajmer, za koji se navodi da vredi 500.000 dolara, zapravo je poklon koji je bračni par dobio od Viktorije i Dejvida Bekama. Inače, bivši fudbaler je investitor restauratorske kompanije Lunaz, koja je elektrifikovala i rekonstruisala "jaguar" XK140 iz 1954. godine, nakon što je u junu 2021. preuzeo 10 odsto deonica kompanije.

Tri puta bogatija porodica Pelc

Ipak, ono što je za mnoge tek bilo iznenađenje jeste podatak da je bogatstvo porodice Bekam znatno manje od onog što se procenjuje da poseduje porodice mlade. Bekamovi su "teški" 38 miliona funti, dok se bogatstvo Nikolinog oca i majke, Nelson i Klaudije Pelc, prema Forbsu, procenjuje na oko 1,7 milijardi dolara - što iznosi oko tri puta više u poređenju sa imovinom Bekamovih.

Biografije Viktorije i Dejvida su već dobro poznate, ali do sada mnogi nisu znali da je Nikolin otac Nelson američki finansijer, koji je karijeru počeo tako što je prvo radio kao vozač dostave za porodičnu kompaniju. Nakon toga, osnovao je firmu za smrznutu hranu i počeo da ulaže u druge kompanije. Osnivač je i alternativnog fonda za upravljanje ulaganjima sa sedištem u Njujorku.

Njegova treća supruga, Klaudija je bivša manekenka. I Nikola se bavila manekenstvom, ali je izgleda prevladala ljubav prema glumi budući da je odrastajući u Njujorku pohađala časove glume. Igrala je do sada u filmovima: "Deck the Halls", "Transformers: Age of Extinction", "Our House", "Holidate"... 

S druge strane najstariji sin Dejvida i Viktorije, prošle godine je pokrenuo sopstveni onlajn kulinarski šou pod nazivom "Cookin' With Brooklyn".

profimedia

Fotografi nisu smeli da priđu bliže

Pretpostavka i o čemu se, takođe, proteklih dana piše je da su Bruklin i Nikola potpisali predbračni ugovor, a mediji pišu i o gestu Bruklina koji je u znak ljubavi uzeo prezime svoje supruge, i s namerom da prezime Bekam ubuduće koristiti kao svoje srednje ime.

Na venčanju su poštovani tradicionalni jevrejski običaji u čast porekla mlade, a prvi ples je novopečeni ples odigrao uz pesmu Elvisa Prislija Can't Help Falling in Love".Od "pikanterija" se može pronaći i to da je Nikola, navodno, dva puta letela u Rim na probu venčanice s potpisom brenda Valentino, a koja je plaćena 400.000 dolara.

Komentari (0)

Magazin