Poznati

Opljačkani Dejvid i Viktorija Bekam: Lopovi upali u kuću dok je bračni par bio u spavaćoj sobi na spratu

Komentari

Autor: Sky News

31/03/2022

-

13:55

Opljačkani Dejvid i Viktorija Bekam: Lopovi upali u kuću dok je bračni par bio u spavaćoj sobi na spratu
Opljačkani Dejvid i Viktorija Bekam: Lopovi upali u kuću dok je bračni par bio u spavaćoj sobi na spratu - Copyright AP/Joel C Ryan

veličina teksta

Aa Aa

Dom Viktorije i Dejvida Bekama bio je meta provalnika, koji su upali na imanje dok je bračni par bio u spavaćoj sobi na spratu, nesvestan da se nešto dešava.

Da nešto nije kako treba, otkrio je njihov sin Kruz, koji se vraćao iz noćnog izlaska i primetio da je gostinska soba ispreturana, a staklo na prozoru polomljeno.

Dejvid je navodno potom pretražio kuću, ali nije nikog našao, prenosi Sky News.

Metropoliten policija potvrdila je da je primila poziv sa imanja Bekamovih oko pola sata posle ponoći i to 1. marta, a veruje se da se pljačka odigrala između 20.30 i 23.30 časova.

Niko nije uhapšen, a istraga se nastavlja, kažu iz policije.

"Nažalost, Bekamovi su bili žrtve profesionalnih lopova, koji operišu u tom kraju. Srećom su samo pretražili jednu sobu, pre nego što su pobegli", rekli su iz policije, dodavši da je i fizički i tehnički kuća inače dobro obezbeđena.

Veruje se da su lopovi odneli na hiljade dolara vrednu dizajnersku garderobu, kao i tehničke uređaje, ali ništa što je imalo "sentimentalnu vrednost". 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin