Poznati

Mask u raspravi o "plavim kvačicama" odgovorio Stivenu Kingu: Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini, a vi?

Komentari

Autor: Tanjug

23/04/2023

-

23:16

Mask u raspravi o "plavim kvačicama" odgovorio Stivenu Kingu: Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini, a vi?
Mask u raspravi o "plavim kvačicama" odgovorio Stivenu Kingu: Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini, a vi? - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Reditelj Stiven King (75), poznat po brojnim horor ostvarenjima, apelovao je na američkog milijardera, umesto da plaća za plave kvačice popularnim korisnicima Tvitera, donira novac u humanitarne svrhe u Ukrajini, ali mu je Mask odgovorio kontrapitanjem: "Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini, a vi?".

Sve je počelo u četvrtak, kada je King rekao da njegov nalog ima plavu kvačicu, ali da nije platio da mu nalog bude verifikovan.

"Nema na čemu, namaste", odgovorio mu je Mask.

"Vašington egzaminer" prenosi da je Mask rekao da je on "lično platio" da pojedine javne ličnosti zadrže plavu oznaku.

Međutim, King je sugerisao Masku da iskoristi novac koji troši na plave kvačice i da ih fondaciji koja pomaže narodu u Ukrajini.

"Smatram da bi gospodin Mask trebalo da tu moju plavu kvačicu da u humanitarne svrhe. Preporučujem Pritula fondaciju, koja pruža veliku pomoć u Ukrajini. To košta samo osam dolara, pa bi možda gospodin Mask mogao da doda još malo više", tvitivao je King.

 

 

Mask je brzo odgovorio slavnom autoru. "Donirao sam 100 miliona dolara Ukrajini. Koliko ste vi dali?", pitao je Mask Kinga.

Tviter je nedavno uveo plaćanje usluge za korisnike koji žele da im bude verifikovan nalog i ta usluga za pojedince košta osam dolara, a za organizacije zlatna oznaka košta 1.000 dolara. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin