Poznati

Džoni Dep u Kanu nakon sedam minuta dugih ovacija: "Ja više nemam potrebu za Holivudom"

Komentari

Autor: Tanjug

17/05/2023

-

15:08

Džoni Dep u Kanu nakon sedam minuta dugih ovacija: "Ja više nemam potrebu za Holivudom"
Džoni Dep u Kanu nakon sedam minuta dugih ovacija: "Ja više nemam potrebu za Holivudom" - Copyright Tanjug/Photo by Scott Garfitt/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Džoni Dep izjavio je danas u Kanu da mu više ne treba Holivud. Od Depa je, naime, zbog optužbi za navodno zlostavljanje bivše supruge Amber Herd zatraženo da se povuče iz franšize "Fantastične zveri", a sada je rekao da nije zainteresovan za povratak studijskim projektima u Americi.

On je na konferenciji za štampu povodom premijere svog novog filma "Žana di Bari" upitan da li i dalje smatra da ga je Holivud bojkotovao. 

"Naravno, kad vam neko traži da odustanete od filma koji radite, zbog nečega što je samo gomila suglasnika i samoglasnika koji plutaju u vazduhu, osećate se malo bojkotovano", rekao je glumac.

Ipak, on je dodao da se više ne oseća tako.

"Ne osećam da me je Holivud bojkotovao, jer više nerazmišljam o njemu. Ja više nemam potrebu za Holivudom. Vrlo je čudno i smešno vreme, u kom svako želi da može da bude ono što jeste, ali ne može, jer mora da se uskladi s većinom. Želite da živite takav život? Želim vam sve najbolje. Ja ću biti negde, na drugoj strani", rekao je glumac.

Dep je takođe istakao da svoju ulogu u filmu "Žana di Bari" ne smatra "povratkom".

"Nisam nigde otišao, štaviše, živim oko 45 minuta odavde. Povratak... To je kao da treba da izađem i izvedem step ples", izjavio je umetnik.

Dep se pojavio na Filmskom festivalu u Kanu povodom premijere svog prvog filma za tri godine, "Žana di Bari", u kojem igra kralja Luja XV, a na kraju sinoćne projekcije dobio je sedam minuta duge ovacije.

To je prvi Depov film otkako je porota prošle godine u velikoj meri stala na njegovu stranu u pravnoj borbi sa bivšom suprugom, Amber Herd.

Deo Depovih argumenata na tom suđenju za klevetu 2022. godine bio je da je izgubio posao zbog navoda bivše supruge da ju je zlostavljao pre i tokom njihovog turbulentnog braka, a Herd je naređeno da plati Depu 10 miliona dolara odštete.

Film "Žana de Bari" počeo je da se prikazuje u utorak u francuskim bioskopima, a još nije distribuiran u SAD.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin