Poznati

Kuba Guding Džunior se nagodio sa ženom koja ga tuži za silovanje

Komentari

Autor: Tanjug

06/06/2023

-

22:22

Kuba Guding Džunior se nagodio sa ženom koja ga tuži za silovanje
Kuba Guding Džunior se nagodio sa ženom koja ga tuži za silovanje - Copyright Tanjug/AP/Alec Tabak/The Daily News

veličina teksta

Aa Aa

Kuba Guding Džunior postigao je danas nagodbu sa ženom koja ga je tužila za šest miliona dolara zbog optužbi da ju je silovao pre deset godina, a sporazum je usledio nekoliko minuta pre nego što je porota trebalo da zaseda na federalnom sudu na Menhetnu.

Kako navodi Rojters, takav sporazum znači da će Oskarom nagrađivani glumac izbeći da se govori o detaljima njegovog navodnog napada na sudu, kao i da tužiteljka neće morati da otkrije svoj identitet, nakon što je sudija odlučio da ona ne može anonimno da se pojavi na suđenju.

Žena koja tuži Gudina navela je da ju je glumac namamio u svoju hotelsku sobu i silovao nakon što su se sreli u restoranu na Menhetnu.

Guding je negirao optužbe i rekao da je seks bio sporazuman, a advokatica Glorija Olred, koja zastupa tužiteljku, odbila je da komentariše.

Sud je prošle nedelje presudio da će tri druge žene koje su tvrdile da ih je Guding napao ili pokušao da napadne, imati dozvolu da svedoče na suđenju.

On je uhapšen u junu 2019. u posebnom krivičnom predmetu nakon što je žena rekla policiji da ju je milovao bez pristanka u baru u blizini Tajms skvera, a kasnije se suočio sa dodatnim optužbama zbog navodnog dodirivanja žena bez njihovog pristanka.

Guding se u aprilu 2022. izjasnio krivim za nasilno dodirivanje jer je poljubio jednu od žena bez njenog pristanka.

Komentari (0)

Magazin