Poznati

Lizo se oglasila povodom teških optužbi bivših saradnica: "Ne želim da delujem kao žrtva, ali znam da nisam zlikovac"

Komentari

Autor: Euronews Srbija, S. R.

03/08/2023

-

17:12

Lizo se oglasila povodom teških optužbi bivših saradnica: "Ne želim da delujem kao žrtva, ali znam da nisam zlikovac"
Lizo se oglasila povodom teških optužbi bivših saradnica: "Ne želim da delujem kao žrtva, ali znam da nisam zlikovac" - Copyright Tanjug AP/Joel C Ryan/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Pevačica Lizo oglasila se povodom optužbi koje su protiv nje iznele njene nekadašnje plesačice, tvrdeći da je reč o "senzacionalizovanim pričama".

Ranije ove nedelje, tri devojke koje su pratile pevačicu na njenim turnejama, iznele su na sudu teške optužbe protiv nje, tvrdeći da ih je seksualno maltretirala, stvarala neprijateljsku atmosferu u kolektivu i imala rasističke ispade u nizu incidenata koji su se navodno dogodili između 2021. i 2023. godine.

U dugačkoj izjavi koju je objavila na društvenim mrežama, Lizo je napisala da se "proteklih nekoliko dana bilo izuzetno teško i razočaravajuće".

"Moja radna etika, moral i ugled su došli pod znak pitanja. Kritikuje se moj karakter", navela je pevačica dodavši da je rešila da se oglasi zato što je reč o "lažnim optužbama, koje zvuče neverovatno i toliko nečuveno, da se o njima mora govoriti".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

 

"Ove senzacionalizovane priče potiču od bivših zaposlenih koje su već javno priznale da im je rečeno da je njihovo ponašanje na turneji bilo neadekvatno i neprofesionalno", rekla je Lizo.

Ona je naglasila da njena namera nikad nije bila da se "bilo ko oseća neprijatno ili da nije ceenjen deo tima".

"Nisam ovde da se predstavljam kao žrtva, ali znam da nisam zlikovac, kako su me ljudi i mediji predstavili poslednjih nekoliko dana", izjavila je Lizo.

U tužbi koju su pokrenule Arijana Dejvis, Kristal Vilijams i Noel Rodrigez, između ostalog stoji da je Lizo navodno vršila pritisak na jednu od njih da dodiruje striptizetu u klubu i primorala nekocinu da učestvuju u "mukotrpnoj" 12-časovnoj audiciji. 

Optužbe se odnose i na njenu saradnicu Širlen Kvigli, koja je navetno nametala svoja hrišćanska uverenja, ali i sa njima delila neprimerene detalje o svojim seksualnim fantazijama.

Ron Zambrano koji zastupa plesačice, u saopštenju povodom tužbe je naveo: "Neverovatan način na koji su se Lizo i njen menadžerski tim odnosili prema izvođačima, deluje da je u suprotnosti sa svim za šta se Lizo javno zalaže, dok privatno posramljuje svoje plesačice zbog telesne težine i odnosi se prema njima na način koji nije samo protivzakonit, nego i potpuno demorališuć".

Kako je navedeno u tužbi, Dejvis i Vilijams su na kraju otpuštene, dok je Rodriges sama dala otkaz.

Komentari (0)

Magazin