Život

Univerzitet u Ajovi izabrao "mis buldoga": Satenski ogrtač i kruna za Peč (FOTO)

Komentari

Autor: AP

29/04/2023

-

12:55

Univerzitet u Ajovi izabrao "mis buldoga": Satenski ogrtač i kruna za Peč (FOTO)
Univerzitet u Ajovi izabrao "mis buldoga": Satenski ogrtač i kruna za Peč (FOTO) - Copyright Tanjug AP/Charlie Neibergall

veličina teksta

Aa Aa

Pač, koja je pistom prošetala obučena u džins jaknu krunisana je nakon što je pobedila na takmičenju za najlepšeg buldoga mma takmičenju Univerziteta Drejk u Ajovi u SAD.

Dvogodišnji engleski buldog je pobedio 28 drugih takmičara iz šest država i osvojio glavnu nagradu. Buldog je maskota Univerziteta Drejk, a ljubimci se osim u lepoti nadmeću i u "sportskim" disciplinama.

 

Tako je Peč demonstrirala prolazak kroz obruč. Njeni vlasnici, Dženifer Hinton i Džoel Kornder iz Džonstona u Ajovu kažu da su trik vežbali mesecima pre takmičenja.

„Čuo sam za takmičenje kada sam se prošlog leta preselio u Des Moines i znao sam da moram da prijavim Petč. Ona je oličenje rase buldoga, i mi smo ponosni na nju, posebno danas"“, rekao je Hinton.

Nakon što je proglašena za pobednicu, Petč je umesto džins jakne ogrnuta satenskim ogrtačem i dobila je krunu kako i dolikuje maskoti univerziteta za narednu godinu.

Komentari (0)

Magazin