Novosti

Letovi Er Srbije do deset italijanskih gradova: Četiri nove destinacije od 2023. godine

Komentari

Autor: Euronews Srbija

02/12/2022

-

13:48

Letovi Er Srbije do deset italijanskih gradova: Četiri nove destinacije od 2023. godine
Letovi Er Srbije do deset italijanskih gradova: Četiri nove destinacije od 2023. godine - Copyright E-Stock/Miloš Rafailović

veličina teksta

Aa Aa

Er Srbija će tokom sledeće letnje sezone uvesti direktne letove između Beograda i italijanskih gradova Katanije, Napulja, Firence i Palerma. Uvođenjem tih letova, ukupan broj destinacija do kojih nacionalna avio-kompanija saobraća u ovoj mediteranskoj zemlji biće 10. Do novih gradova u Italiji, planirani su letovi dva puta nedeljno, avionima tipa erbas A319 i A320, navode iz Er Srbije.

"Nastavljamo trend uvođenja novih destinacija u letnjoj sezoni. Naše prisustvo u Italiji proširujemo sa četiri atraktivne destinacije koje će našim putnicima ponuditi mogućnost da uživaju u različitim vrstama odmora – od nestvarnih Dolomita i Alpa na severu, preko jedinstvenih pejzaža u Toskani do najlepših plaža sveta na Siciliji.  U narednim danima biće još lepih vesti iz Er Srbije", izjavio je Boško Rupić, direktor komercijale i strategije Er Srbije.

Euronews/Jovana Stanković

 

Letovi između Beograda i Katanije započeće 14. aprila 2023. godine i realizovaće se ponedeljkom i petkom, obezbeđujući dobru povezanost Katanije preko Beograda do Pariza, Stokholma, Diseldorfa, Istanbula, Liona, Ciriha, Berlina, Amsterdama, Osla, Tivta, Praga, Zagreba, Podgorice, Beča, Štutgarta, Hanovera, Kopenhagena i drugih gradova.  Karte su već dostupne po početnoj ceni od 99 evra u jednom smeru u ekonomskoj klasi, navedeno je u saopštenju.

Karte već u prodaji

Od 19. maja 2023. godine, svakog ponedeljka i petka, putnici će imati priliku da lete do glavnog lučkog grada na jugu Italije, Napulja.  Karte za Napulj dostupne su po ceni počev od 69 evra u jednom smeru. Između Beograda i Firence letovi će se obavljati od 20. maja 2023. godine, utorkom i subotom. Avio-karte su već u prodaji po ceni počev od 69 evra u jednom smeru u ekonomskoj klasi. Iz Firence, preko Beograda, putnici će imati priliku da putuju do Amsterdama, Stokholma, Berlina, Brisela, Kopenhagena, Ciriha, Pariza, Beča, Ljubljane, Zagreba, Podgorice, Diseldorfa, Frankfurta, Istanbula i drugih destinacije iz mreže Er Srbije.

Tanjug/AP/Andrew Medichini

 

Do Palerma, administrativnog centra Sicilije, Er Srbija će saobraćati od 14. juna 2023. godine, svake srede i subote. Karte do ove destinacije dostupne su po ceni počev od 99 evra u jednom smeru u ekonomskoj klasi. Iz Palerma, preko Beograda, Er Srbija omogućava dobre konekcije do drugih gradova u svojoj mreži kao što je Diseldorf, Cirih, Amsterdam, Pariz, Istanbul, Beč, Ljubljana, Zagreb, Berlin, Oslo i Štutgart. 
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Putovanja