Fudbal

Ivan Toni počeo da trenira, suspenzija mu ističe 17. januara 2024.

Komentari

Autor: Euronews

25/09/2023

-

16:15

Ivan Toni počeo da trenira, suspenzija  mu ističe 17. januara 2024.
Ivan Toni počeo da trenira, suspenzija mu ističe 17. januara 2024. - Copyright Tanjug/AP Photo/Dave Thompson, Pool

veličina teksta

Aa Aa

Ivan Toni konačno je suvo trčanje i "pikanje lopte" u kraju zamenio ozbiljnim treningom sa saigračima Brentforda. Napadač koji je 17. maja bio osuđen na osam meseci suspenzije zbog 262 kockarske opklade, dobio je 17. septembra dozvolu da počne da trenira sa ekipom, a danas se priključio i saigračima na treningu.

Toni još uvek ide da rehabilitaciju povodom zavisnosti od kockanja, koju su lekari utvrdili u toku pretresa u procesu suđenja u FA Engleske. Pokazuje napredak u toku lečenja a samim tim je dobijena dozvola da četiri meseca pre isteka počne da se priprema za povratak na teren.

 

 

U odluci FA Engleske stoji da Toniju ističe suspenzija 16. januara 2024. godine, tako da Brentford može da ga prijavi za takmičenja od 17. janura. Premijer liga nema mečeve od 13. do 30. janaura, tako da bi mogao na teren na gostovanju Totenhemu, ako ostane u klubu.

Engleski mediji ističu da je već obavljen razgovor kluba i igrača i da obe strane žele promene, pa ne bi trebalo da iznenadi ako Brentford proda Tonija u januaru.

Komentari (0)

Sport