Fudbal

Ole Gunar Solskjer još tri godine na "Old Trafordu"

Komentari

Autor: Euronews

24/07/2021

-

16:43

Ole Gunar Solskjer još tri godine na "Old Trafordu"
Markus Rašford i Ole Gunar Solskjer - Copyright AP Photo/Alastair Grant

veličina teksta

Aa Aa

Norveški trener Ole Gunar Solskjer produžio je ugovor sa Mančester junajtedom na još tri godine, saopšteno je na zvaničnom sajtu ovog kluba.

Solskjer je na klupi engleskog tima zamenio Žozea Murinja u decembru 2018. godine, a nakon tri meseca, potpisao je sa njima višegodišnji ugovor.

Norvežanin je sa “crvenim đavolima“ prošle sezone došao do finala Lige Evrope, dok je u Premijer ligi zauzeo drugu poziciju.

“Ole i njegovi ljudi neumorno su radili postavljajući temelje za dugoročan uspeh ovog kluba. Rezultati su vidljivi u protekle dve sezone i svi se radujemo nastavku saradnje“, rekao je potpredsednik Junajteda Ed Vudvord i dodao da su ubeđeni da je Solskjer pravi čovek za njih.

Potom se i na sajtu engleskog kluba oglasio i njihov trener.

“Svi znaju koliko volim ovaj klub i mnogo sam srećan što sam produžio ugovor sa njima. Imam odlične pomoćnike oko sebe i svi smo spremni da napravimo korak dalje. Svesni smo ambicije ovog kluba i potrudićemo se da ispunimo očekivanja“, izjavio je nekadašnji fudbaler i dodao da jedva čeka da izađe pred punim stadionom 'Old Traforda'.

Komentari (0)

Sport