Fudbal

Aljoša Vasić i Mihailo Stevanović želeli samo Srbiju: Velika pobeda Lazetića i sportskog sekotra FSS

Komentari

Autor: Euronews

02/10/2023

-

16:33

Aljoša Vasić i Mihailo Stevanović želeli samo Srbiju: Velika pobeda Lazetića i sportskog sekotra FSS
Aljoša Vasić i Mihailo Stevanović želeli samo Srbiju: Velika pobeda Lazetića i sportskog sekotra FSS - Copyright FSS/Twitter

veličina teksta

Aa Aa

Mihailo Stevanović, mladi vezni fudbaler švajcarskog Sen Galena odlučio je da krene stopama Aljoše Vasića i zaigra za mladu selekciju Srbije. Direktor mlađih selekcija FSS Nikola Lazetić, zajedno sa svojim sportskim sektorom izvojevao je u kratkom roku još jednu značajnu pobedu jer je uspeo da uveri člana svih mlađih selekcija Švajcarske da zaigra za "orlove".

Mihailo Stevanović je rođen u Švajcarskoj 4. januara 2002. godine, momak čiji su najbliži rodom iz Sremske Mitrovice. Reč je o igraču sredine terena koji je standardni prvotimac Sent Galena, bivšem reprezentativcu svih mlađih švajcarskih selekcija. I zbog svega navedenog priznanje i čestitke za uspešan poduhvat direktora Lazetića, selektora Dušana Đorđevića i tim menadžera Nemanje Smiljanića, koji su uložili veliki napor da talentovani igrač bude deo tima mlade reprezentacije za predstojeće važne utakmice protiv Severne Irske i Engleske.

Mlada reprezentacija Srbije startovala je pobedom protiv Azerbejdžana (2:0) u veoma zahtevnoj grupi za plasman na Prvenstvo Evrope, a 12. septembar posebno je upamtio Aljoša Vasić. Fudbaler Palerma, rođen u Italiji 21. aprila 2002. godine, debitovao je u dresu Srbije i tako ostvario svoj, ali i san svojih roditelja, poreklom iz Banjaluke. 

Talentovani vezni igrač bio je želja i FS Italije i FS Bosne i Hercegovine, ali pravovremena reakcija ljudi iz FSS i naravno želja igrača, uticali su da Srbija dobije još jedno vredno pojačanje iz dijaspore.

Komentari (0)

Sport