Fudbal

Mirko Ivanić doneo prvu pobedu Crvenoj zvezdi ove sezone

Komentari

Autor: Euronews

24/07/2021

-

23:11

Mirko Ivanić doneo prvu pobedu Crvenoj zvezdi ove sezone
Mirko Ivanić doneo prvu pobedu Crvenoj zvezdi ove sezone - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri Crveme zvezde ostvarili su prvu pobedu u tekućoj sezoni, budući da su večeras na svom stadionu bili bolji od ekipe Mladosti iz Lučana – 1:0 (1:0).

Gol odluke postigao je Mirko Ivanić u 45. minutu susreta čime je napravljena odlična uvertira pred revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Kairata koja je na programu na istom stadionu u sredu od 20.45 časova.

Crveno-beli nisu briljirali, ali su sve vreme bili bolji protivnik i uočljivo je da tim trenera Dejana Stankovića polako podiže formu i upravo im je ovaj pobeda bila neophodna da dobiju samopouzdanje.

Meč protiv Mladosti ostaće upamćen i po tome što je prvi put u Linglong Superligi na stadionu "Rajko Mitić" upotrebljena VAR tehnologija kad je poništen pogodak Filipa Falka zbog ofsajd pozicije asistenta Aleksandra Kataija.

"Dosta teška utakmica za nas. Protivnik je igrao agresivno, jedna na jedna na celom terenu i imali smo problema da se snađemo. Pobedili smo i ja sam zadovoljan, jer znam da ne može uvek da se pobeđuje sa tri ili četiri gola razlike. Polako dolazio do željene forme i hvala navijačima koji uvek znaju kako da nas dignu", rekao je trener Crvene zvezde, Dejan Stanković.

Komentari (0)

Sport