Fudbal

Liga šampiona u Beogradu: Grotlo "Marakane" mora da sruši Jang bojs

Komentari

Autor: Euronews

04/10/2023

-

11:16

Liga šampiona u Beogradu: Grotlo "Marakane" mora da sruši Jang bojs
MN Press - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Očekivan poraz od Mančester sitija u prvom kolu Lige šampiona nije poremetio planove i želje Crvene zvezde da prezimi u Evropi i zato je susret 2. kola grupe G protiv Jang bojsa u Beogradu od ključnog značaja.

Trener Crvene zvezde, Barak Bahar smatra da večerašnji duel može da bude prekretnica sezone i da bi uz pobedu nad švajcarskim šampionom njegovi igrači dobili potrebnu dozu samopouzdanja.

"Znamo koliko je ovo važan meč. Ne želimo da stavimo pritisak, želimo da igramo fudbal, da budemo onakvi kakvi smo. Imamo mlade i iskusne igrače koji žele da se dokažu. I ja sam optimista", rekao je Bahar i dodao:

"Nismo u poslednjim mečevima imali tako dobre nastupe kao na početku sezone, ali Liga šampiona je drugačije takmičenje, mečevi su na drugom nivou, a verujem i da će stadion biti pun što će nam mnogo značiti".

U drugom kolu grupe G Lajpcig će na svom terenu dočekati Mnačester siti koji je poražen u poslednjem kolu Premijer lige, dok će pored susreta Crvene zvezde i Jang bojsa najveća pažnja srpske sportske javnosti biti usmerena na derbi meč grupe F u kojem se u Engleskoj sastaju Njukals i PSŽ.

Liga šampiona, 2. kolo

Grupa E

Atletiko Madrid - Fejenord 18.45
Seltik - Lacio 21.00

Grupa F

Dortmund - Milan 21.00
Njukasl - PSŽ 21.00 

Grupa G

Crvena zvezda - Jang bojs 21.00

Lajpcig - Mančester siti 21.00 

Grupa H

Antverpen - Šahtjor 18.45
Porto - Barselona 21.00

Komentari (0)

Sport