Fudbal

Mihailo Ristić ispao iz konkurencije za duele sa Mađarskom i Crnom Gorom: Povređeni fudbaler napustio pripreme Srbije

Komentari

Autor: Euronews

10/10/2023

-

15:21

Mihailo Ristić ispao iz konkurencije za duele sa Mađarskom i Crnom Gorom: Povređeni fudbaler napustio pripreme Srbije
Mihailo Ristić - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Srpski fudbalski reprezentativac Mihailo Ristić zbog povrede kolena neće moći da nastupi na mečevima protiv Mađarske i Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, saopštio je danas FSS.

Ristić je član Selte, a juče se priključio reprezentativcima Srbije na pripremama za duele sa Mađarskom i Crnom Gorom.

"U poslednjim minutima utakmice koje je odigrao za svoj klub u nedelju, pri nezgodnom pokretu osetio je bol sa unutrašnje strane kolena. Jutros je imao klinički pregled i magnetnu rezonancu posle čega je konstatovano istegnuće unutrašnjeg bočnog ligamenta kolena, usled čega će morati da prođe kroz proces oporavka koji će trajati najmanje od sedam do deset dana", rekao je doktor A tima Srbije Dejan Aleksandrić.

U saopštenju se navodi da je Ristić napustio Sportski centar FSS u Staroj Pazovi, pozdravio se sa selektorom Draganom Stojkovićem, članovima stručnog štaba i saigračima kojima je poželeo sve najbolje i maksimalan uspeh u narednim utakmicama.

Stojković je juče saopštio da zbog povrede neće moći da računa na napadača Juventusa Dušana Vlahovića. Srbija će u subotu gostovati selekciji Mađarske, a tri dana kasnije dočekaće Crnu Goru u Beogradu.

Komentari (0)

Sport