Fudbal

Utakmica Radnički 1923 - Crvena zvezda registrovana službenim rezultatom 0:3

Komentari

Autor: Tanjug

13/10/2023

-

14:52

Utakmica Radnički 1923 - Crvena zvezda registrovana službenim rezultatom 0:3
Ivanić - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Utakmica 11. kola Superlige Srbije Radnički Kragujevac - Crvena zvezda, u kojoj je šampion Srbije pobedio rezultatom 4:3, registrovana je danas službenim rezultatom 3:0 u korist beogradskog kluba, saopšteno je na zvaničnom sajtu takmičenja.

"Na osnovu izveštaja službenih lica, postupajući po službenoj dužnosti, direktor takmičenja Super lige i Prve lige Srbije Aleksandar Pivić doneo je odluku o registraciji odigrane utakmice 11. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između FK Radnički 1923 i FK Crvena zvezda službenim rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist FK Crvena zvezda, zbog nastupa igrača FK Radnički 1923 koji nije upisan u zapisnik pre početka utakmice. Sve potrebne izmene u okviru tabele takmičenja biće izvršene nakon pravosnažnosti ove odluke", stoji u saopštenju Superlige.

 

 

Fudbaler Radničkog Miloš Vidović je u pomenutom meču ušao na teren u poluvremenu i na njemu proveo 22 sekunde, iako nije bio u protokolu utakmice, zbog čega je klub iz Kragujevca i kažnjen gubitkom meča službenim rezultatom. Svi strelci sa meča se brišu. 

Komentari (0)

Sport